Presley Walker Gerber szelfi Iszak Eszter cici Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti egy New York-i partin futott össze Presley Walker Gerberrel, aki nem más, mint a világhírű modell, Cindy Crawford fia. Lőttek is gyorsan egy szelfit. 

A 17 éves Presley jóval fiatalabb, mint Eszti, így feltételezhetjük, hogy nem ismerkedési szándékkal bújtak össze. A celeblány valószínűleg csak egy közös fotót szeretett volna a jóvágású sztárcsemetével.

@ Maybellin Party NY #maybelline #promocio #newyorkisthebest

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

A kép legfontosabb részére egyébként Éder Krisztián hívta fel a figyelmet, hozzászólt Eszter képéhez, hogy: "Kinvanacicid". Természetesen a szőkeség sem hagyta szó nélkül haverja csipkelődését: "Photoshopolj ra cicifixet, ha zavar ."

Heti divatjelentés – A 70 év felettiek megmutatták, hogyan kell show-t csinálnihttp://www.life.hu/trend/20170217-heti-divatjelentes-szerepel-benne-blake-lively-lisa-kudrow-gigi-hadid.htmlSzemet gyönyörködtető street style szettek, egy rég nem látott arc és a 70 év felettiek tündöklése – erről szólt ez a hét. Mutatjuk is a részleteket képekben! Trend--Kiderült, milyen a tökéletesen szexi női szájhttp://www.life.hu/trend/20170218-ilyen-a-tokeletes-noi-ajak-szaj.htmlKutatók, akik az esztétika törvényszerűségeivel foglalkoznak, arra keresték a választ, hogy milyenek a tökéletesen szexi női ajkak. Trend--Hoppá! Mariah Carey rakoncátlan melle kiugrott a ruhájábólhttp://www.life.hu/trend/20170218-mariah-carey-rakoncatlan-melle-kiugrott-a-ruhajabol.htmlMariah Carey-nek kicsit nagyobb ruhát kellett volna választania, hogy kordában tartsa hatalmas kebleit. Trend--Mire jó és hogyan működik a primer? http://www.life.hu/trend/20170217-mire-jo-es-hogyan-mukodik-a-primer-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlA tökéletes illúzióhoz nélkülözhetetlen a sminkelés egyik legfontosabb kelléke, a primer. Mivel sokan nem tudják, hogy pontosan mire is való, csak egy újabb felesleges pénzkidobásnak tartják. Pedig egyáltalán nem az. Tartós sminket szeretnél? Akkor mindenképp próbáld ki. Trend--Hódi Pamela újból hajszínt változtatott: Videó!http://www.life.hu/trend/20170217-hodi-pamela-megvaltoztatta-a-hajszinet.htmlA szexi modell nemrég festette be a haját barnára, most azonban ismét változtatott. Vajon miért? Trend--Demi Lovato még sosem volt ilyen szexi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170217-demi-lovato-elkepeszto-szexi-fotot-posztolt.htmlA híres énekesnő igen magasra tette a lécet: nehéz lesz versenyezni a most közzétett szexi fotójával. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.