Heti divatjelentés – A 70 év felettiek megmutatták, hogyan kell show-t csinálni

heti divatjelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemet gyönyörködtető street style szettek, egy rég nem látott arc és a 70 év felettiek tündöklése – erről szólt ez a hét. Mutatjuk is a részleteket képekben!

Akiket Michael Kors inspirált

A New York-i divathét legtöbb celebet vonzó eseménye volt a Michael Kors-divatshow. A két legvagányabb összeállítást a világhírű divatblogger, Chiara Ferragni és a modell Jourden Dunn viselték.

Chiara Ferragni, Jourdan Dunn Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

New York utcáiról

A New York-i divathét miatt nyüzsögtek a városban a modellek, és persze a manapság legnagyobb nevek is ott voltak, ahogy Gigi Hadid is, aki igazi street style királynő. Most egy menő bőrkabátos és egy sportos, mégis nagyon dögös outfitet mutatunk tőle.

Gigi Hadid Forrás: Northfoto

Melyik stílus jön be jobban?

Csak színesen

Blake Lively szinten a Michael Kors-show-n mutatta meg magát, és elég jól is nézett ki ebben a virágos ruhában. Elizabeth Hurley piros-rózsaszín csipkeruháját viszont már kevésbé szerettük.

Blake Lively, Elizabeth Hurley Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

A belevaló hetvenesek

Divattervezőket viszonylag ritkán látunk a vörös szőnyegen, úgyhogy mindig nagyon örülünk nekik. Ezúttal Vivienne Westwood jelent meg az Elle magazin gáláján. A punk királynője 75 évesen is hozza a tőle megszokott stílust. De az énekesnő Debbie Harry sem akárhogy nézett ki, és még egy koronával is kiegészítette az öltözékét.

Vivienne Westwood, Debbie Harry Forrás: Northfoto

Ki volt belevalóbb?

Egy régen látott arc

Régen láttuk Lisa Kudrow-t, a Jóbarátok Phoebejét. Persze meglepődhetnénk, hogy mennyire megöregedett a színésznő, de ha belegondolunk, mégiscsak 53 éves, úgyhogy inkább csak örülünk annak, hogy nem feküdt kés alá totálisan átszabatni magát.

Lisa Kudrow Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.