Beyoncé és családja csodaszép fotót villantott- Fotók!

fotó terhesség Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé mindig is adott a külsejére, ám ezekkel az új fotókkal magasra tette a lécet a sztárvilágban. Lélegzetelállítóan nézett ki ő is, és a családja is. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, Beyoncé ikreket vár. Az örömét egy különleges fotóval jelentette be a közösségi oldalán, és a hír futótűzként terjedt a neten. A terhesség miatt le kellett mondania az idei Coachella Fesztiválra tervezett fellépését is, aminek a rajongók egyáltalán nem örültek, ám az énekesnő érveivel senki nem tudott vitatkozni.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Azóta már több fotót is láthattunk az egyre növekvő pocakjáról, legutóbb a Szépség és a szörnyeteg hollywoodi premierjén bukkant fel pocakjával. Családja kíséretében érkezett a neves eseményre, ahol érthető okokból minden szempár rájuk szegeződött.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

A 35 éves énekesnő egy földig érő smaragzöld Gucci ruhát viselt, melyben úgy festett, mint egy igazi erdei tündér. Nem is beszélve a gyermekéről, Blue Ivyról, aki az édesanyja ruhájához tökéletesen passzoló öltözékével elnyerte a legcukibb kislány címét az est folyamán.

#BeautyAndTheBeast

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Természetesen Jay Z is kitett magáért, aki ugyan sosem lesz olyan szép, mint a két hölgy, de azért nem hozott szégyent a lányokra.

Beyoncé (@beylite) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.