A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nők

rúzs szépségápolás smink piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok.

Gondoltad volna, hogy van olyan rúzs, amiből minden percben eladnak egyet valahol a világban? Így lett ez minden idők legtöbbet eladott rúzsa. Hogy melyik márkának sikerült elérni ezt az elképesztő sikert? Nem másról van szó, mint a MAC retro matt csodájáról, a Ruby Woo-ról.

MAC Ruby Woo - 17 dollár Forrás: Thinkstock

5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsod

Ha nagy rúzsimádó vagy, pontosan tudod, hogy a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése érdekében. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni!

De például a Diort sem kell félteni. Mióta 1947-ben debütált az első rúzsuk a kifutón, azóta imádják a nők a bíbor árnyalataikat. Ikonikus rúzsukat minden harmadik órában megvásárolja valaki.

Dior 999 - 35 dollár Forrás: Thinkstock

Hogy mennyire fontosnak tartják a luxusmárkák a piros rúzzsal való jelenlétüket a piacon, azt mi sem mutatja jobban, mint, hogy Giorgo Armani közel száz alkalommal ment vissza a laboratóriumba a rúzs árnyalatának pontosítását kérve, mert olyan színt akart, ami egy rózsa legbelső szirmainak színét idézi.

Giorgo Armani - 400 38 dollár Forrás: Thinkstock

Ami az árukat illeti, a legtöbb a 10 ezer forintos kategóriába tartozik, de egy 15 ezres Tom Ford is helyet kapott a listában, míg a vezető MAC 6000 forint körül van. Az olcsóbb márkák közül hárman kerültek be a 13-as csoportba, ezek 2000 forint körüli áron szerezhetők be.

1. Bobbi Brown Parisian Red 35 dollár 2. NARS Cruella 26 dollár 3. Chanel 99 Pirate 37 dollár 4. Revlon Love That Red 8 dollár 5. CoverGirl Hot 6 dollár 6. Clé De Peau 311 Vivid Red 40 dollár 7. Laura Mercier Temptation 28 dollár 8. Yves Saint Laurent 1 Le Rouge 37 dollár 9. Maybelline Touch od Spice 5 dollár 10. Tom Ford Cherry Lush 53 dollár

A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!


Ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban.


2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoA 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170322-a-10-legemlekezetesebb-ruha-az-elmult-evek-glamour-galairol.htmlCsütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Trend--Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoEgy évre a 60-tól! Így lett szexszimbólum és stílusikon Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20170309-sharon-stone-59-eves-lett.htmlÉdesanyja takarítónő, édesapja gyári munkás volt, de lányuknak, Sharonnak egészen más sorsot szántak. Minden egy szépségversennyel kezdődött, amit 17 éves korában nyert meg, néhány évvel később pedig már Hollywood szexszimbólumának számított. Közben azonban az egyetemet is elkezdte, és 140-es IQ-jával a Mensa tagja lett. TrendOrigoKristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.