Öngyilkos lett a gyönyörű modell, Raudha Athif

Forrás: Instagram -
modell öngyilkosság Raudha Athif
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Raudha Athif, a 21 éves modell és orvostanhallgató a kollégiumi szobájában végzett magával.

A Maldív-szigetekről származó lány holttestét a csoporttársai találták meg csütörtök éjjel: Raudha szobájának ajtaja belülről zárva volt, de betörték. A tanulók azonnal értesítették a rendőrséget, amikor meglátták az élettelen testet. A kollégium vezetője azt mondta, semmi nem utalt arra, hogy a lány öngyilkosságra készült volna, mindig jókedvű, mosolygós volt. A rendőrség egyelőre öngyilkosságként kezeli az ügyet, támadásra utaló jeleket nem találtak, de hangsúlyozták, hogy semmiben sem lehetnek biztosak, ameddig a boncolási jegyzőkönyv nem készült el.

Öngyilkos lett a gyönyörű modell, Raudha Athif Forrás: Instagram

Raudha Athifot a Maldív lány tengerkék szemekkel című ikonikus fotó tette híressé. Karrierjének csúcspontja az volt, amikor tavaly októberben az indiai Vogue címlapján szerepelhetett. A bangladesi orvosi egyetem másodéves hallgatója volt, a modellkedés hobbi volt számára, mindenképpen gyógyítani szeretett volna.

Orosz Barbara már nem vörös - Szőke lett a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20170329-orosz-barbara-szoke-hajszinre-valott.htmlOrosz Barbara vörös tincsei a műsorvezető védjegyének számítottak. Most azonban úgy érezte, változnia kell. Trend--Forró fotókon pózol Mihalik Enikő és Aiden Shawhttp://www.life.hu/trend/20170331-mihalik-eniko-es-aiden-shaw-egyutt-szexizik.htmlElképesztően dögös fotók kerültek napvilágra Mihalik Enikőről. De várjunk csak, ki az az idősebb, ősz pasi mellette, aki tapogatja a modell fenekét? Trend--Amber Rose a melleit markolássza – Videóhttp://www.life.hu/trend/20170331-amber-rose-a-melleit-markolassza.htmlAmber Rose leginkább arról híres, hogy hatalmas domborulatai vannak, amiket gyakran meg is mutat. Legújabb videóján a melleit markolássza! Trend--Demcsák Zsuzsa cáfolja a róla szóló híreket- Videó!http://www.life.hu/trend/20170331-demcsak-zsuzsa-elarulta-mi-az-igazsag-plasztikai-mutet-video.htmlDemcsák Zsuzsa élőben cáfolta a róla szóló híreszteléseket: nem plasztikáztatott. TrendOrigoVajna Timi bikiniben fürdik a Maldív-szigeteken - Videó!http://www.life.hu/trend/20170331-vajna-timi-bikiniben-furdik-a-maldiv-szigeteken.htmlJó dolga van Vajna Timinek, hiszen a Maldív-szigeteken pihen. A remek időben természetesen bikiniben fetreng a tengerparton, erről pedig egy dögös videót is készítettek. TrendOrigoA Twitteren kampányol a természetes test mellett a lányhttp://www.life.hu/trend/20170331-nem-szortelenit-a-lany-a-twitteren-mutatja-meg-magat.htmlA diáklány, Lalonie a modern szépségeszménnyel szemben vállalja fel természetes testét. Úgy véli, a testszőrzet teljesen természetes dolog, és ő nem is hajlandó csupán az elvárások miatt megszabadulni tőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.