Bomba fotót posztolt Palvin Barbi: Ultraszexi!

fotó Palvin Barbara szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi ismét elképesztően gyönyörű, nem találunk szavakat. Ráadásul ezúttal egy magyar tehetség fotózta.

SP, azaz Éder Krisztián neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a fiatal férfi komoly zenei karriert futott be hazánkban, ám egy ideje már Amerikában valósítja meg az álmait.

Palvin Barbara a 2017-es Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

Odakint viszont nem zenéléssel, hanem fotózással keresi a kenyerét, és időnként lencsevégre kapja a szintén magyar származású Palvin Barbit is, aki világhírű modellé nőtte ki magát. A szexi sztár olyan természetességgel pózolt a kamerák előtt, mintha mindennap ezt csinálná – ja, mert ezt csinálja!

A legkeresettebb modellek egyike, sosem marad munka nélkül, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen különös szépségnek számít, akit senki nem tud elfelejteni.

@krisztianeder

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Hoppá! Palvin Barbi platinaszőke lett

A gyönyörű modell ezúttal igen erős, rikító sminkben tündököl, de ami ennél is megdöbbentőbb, hogy szőke tincsekkel látható a legújabb szelfijén. Vajon ez az igazi haja?

Gáspár Bea egyre jobb formában van: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170403-igy-nez-ki-gaspar-bea-a-konyhafonok-forgatasan.htmlGáspár Bea nemcsak finomakat készít, hanem jól is néz ki. TrendOrigoSarka Kata szerint nem fontos a mellek méretehttp://www.life.hu/trend/20170403-sarka-kata-nem-tartja-fontosnak-a-mellmeretet.htmlMindig is fontos kérdés volt a méret, Sarka Kata azonban most pontot tesz ennek a végére. Elárulta, őt nem az érdekli, hogy kisebb vagy nagyobb-e a melle annak, aki szépségversenyre jelentkezik, hanem az egyénisége. TrendOrigoBugyit villantott Mádai Vivien A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/trend/20170402-bugyit-villantott-madai-vivien-a-nagy-duett.htmlVivien a Hooligans frontemberével, Csipával lépett színpadra A Nagy Duettben, a Rapülők számát adták elő. TrendOrigoMihalik Enikő egy tál osztriga mellé kínálta fel melleithttp://www.life.hu/trend/20170402-mihalik-eniko-felkinalta-melleit-egy-tal-osztriga-melle.htmlA vacsorája mellé a melleit is feltálalta Mihalik Enikő. Vagy mégsem? Ki érti? TrendOrigoFelismerhetetlenné plasztikáztatta magát Rebecca Holdenhttp://www.life.hu/trend/20170402-rebecca-holden-felismerhetetlenne-plasztikaztatta-magat.htmlRebecca Holden alakította KIT szexi szerelőjét, Aprilt a Knight Rider című sorozatban. A színésznőre már rá sem lehet ismerni, ő is a plasztikszörnyek csapatát erősíti. Trend--Smink nélkül sütteti magát Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20170402-smink-nelkul-napozik-szabo-zsofi.htmlSzabó Zsófi megmutatta, mennyire élvezi a tavaszi napsütést.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.