Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknak

szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. 

Hónaljszépségversenyt rendeztek a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, ahol fotókkal lehetett
benevezni. Jelentkezőkből nem is volt hiány. " A női hónaljszőrzet lehet imádni való, érdekes, humoros, szexi, komoly, többletjelentést hordozó" – nyilatkozta a verseny ötletgazdája, Csiao Jue.

A képen a bronzérmes Miao Zsao Forrás: weibo.com

Természetesen nem csak keleten vannak lányok, akik nem válnak meg a testszőrzetüktől. Nem hajlandó megfelelni napjaink szépségideáljának a 20 éves informatika-filozófia szakos egyetemi hallgató, Yasmin Gasimova sem. A lány nem borotválja a szőrét, nem gyantáztat: a természetesség híve. Azt mondja, életfilozófiája szabaddá teszi.

Nemrégiben pedig Madonna lányát Miamiban kapták lencsevégre, amint a barátaival strandolt. A sztárcsemete azonban nem csak csinos alakjával vonta magára a figyelmet: egy óvatlan pillanatban megvillantotta szőrös hónalját. Feltételezzük, hogy valami új trendnek hódol a fiatal lány, hiszen teste többi részét megszabadította a szőröktől, és korábban Stella McCartney parfümreklámjában is csupasz hónaljjal szerepelt. Hiába, az alma tényleg nem esik messze a fájától, egy időben Madonna is növesztette a szőrt a karja alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.