Claudia Schiffer 46 évesen meztelenül mutatta meg testét - Fotó!

Forrás: AFP/Valery Hache -
fotó Claudia Schiffer meztelen felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Schiffer eladhatta a lelkét az ördögnek, ugyanis egyáltalán nem látszik rajta a kor. Megmutatta meztelen testét a modell, és nem mondanánk meg, hogy 46 éves.

Claudia Schiffer azon nagy szupermodellek közé tartozik, akik annak idején megváltoztatták a divatot. A modellként és színésznőként is bizonyító sztártól még ma is lehetne tanulni, a legtöbben a titkára kíváncsiak. Claudia Schiffer teste ugyanis ma is olyan, akár fiatalkorában.

Claudia Schiffer mit sem változott Forrás: AFP/Valery Hache

Ezt nemrég be is bizonyította a modell, méghozzá egy meztelen fotóval. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy már betöltötte a 46. életévét, mint ahogy az sem, hogy három gyermek édesanyja. A sztár még mindig nádszálvékony és gyönyörű.

Micsoda retró fotó: Cindy Crawford és Claudia Schiffer időutazásra csábítanak


Cindy Crawford közösségi képmegosztó oldalára tette fel a közös fotót Claudia születésnapja alkalmából. A két világszép hölgyről jó pár évvel ezelőtt készült a kép egy bemutató előtt, amikor éppen ők voltak minden férfi álma, tekintve, hogy a szőke és barna hajú szexszimbólumot a 90-as években ők testesítették meg. Itt nézheted meg a múltidéző fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.