Vajna Timi fotó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi új fotójától ágynak esett az internet népe. A bombázó üzletasszony egy szál bikiniben pózol.

Vajna Timi már többször megmutatta tökéletes alakját: láthattuk már szállodai szobában vetkőzni, de videót is posztolt már arról, ahogy hiányos öltözékben szexizik.

Az üzletasszony nemrég Amerikába költözött, de kiderült, nem pihenés céljából utazott ilyen messzire. Állampolgárságot akar szerezni, ehhez pedig megszabott időt kell az államokban töltenie. Az is kiderült, hogy nem unalmasan telnek a napjai, helyette inkább képezi magát.

Az egyik legnépszerűbb színészképzőből jelentkezett be. Az iskola Beverly Hills szívében van, és a nagy sztárok közül többen is ide jártak, például Will Smith, Jennifer Lopez és Gerard Butler is.

What every Monday needs #maldives #bikini #beach #vacation #summer #sunshine by @marcosmellocavallaria @cavallariafilmes

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A sztár azonban a sok teendő mellett arra is szakít időt, hogy formában tartsa magát. Egy olyan fotóval kápráztatta ma el a követőit, amin gyönyörűen látszik Timi bomba alakja és telt idomai.

Nem meglepő módon már 1500 kedvelés felett jár, pedig még csak 19 órája került ki Timi közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.