Mihalik Enikő meztelen melleket villantott a Bahamákról: Fotó!

mell modell Mihalik Enikő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő forró fotót posztolt a Bahamákról: így szexizik a meztelen sztár!

Mihalik Enikő már nem először villant egzotikus helyről: korábban az óceán közepéről posztolt szexi fotót a követőinek. A csinos modell bizonyára nagyon boldog, hiszen nemrég a szerelmét is megmutatta a közösségi oldalán.

A felhőtlen örömet pedig egy utazással fejelte meg, melynek úticélja nem más, mint a Bahamák. A 30 éves sztár nem rejti véka alá a vízpart nyújtotta forróság hangulatát, és a meztelen melleit sem:

a legutóbb közzétett fotóján anyaszült meztelen,

a melleit mindössze a hajtincsei borítják. Nem meglepő módon a kép már többezer kedvelést kapott, és gyűlnek alatta a dícsérő, olvadozó kommentek is.

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő megmutatta formás melleit

Mihalik Enikő a világ egyik legszebb és legsikeresebb szupermodellje. Óriási divatcégek és világmárkák hirdetnek az arcával, ami nem is csoda, hiszen a modellnek mindene tökéletes. Ezúttal pedig formás melleit is megmutatta rajongói legnagyobb örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.