Így fest egy hónappal a szülés után Horváth Éva bikiniben

szülés Horváth Éva bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irigylésre méltóan néz ki Horváth Éva. Alakját tekintve meg nem mondaná róla senki, hogy csupán egy hónapja hozta világra babáját. 

Horváth Éva bikinis fotójára nem találunk szavakat. Igaz, a csinos kismama a várandóssága alatt sem szedett magára nagy súlyfelesleget, és most újra karcsú bombázóként tündököl.

Smink nélkül szelfizett Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20170528-smink-nelkul-szelfizett-toth-gabi-megosztotta-a-kovetoit.htmlFestetlen arccal mutatta meg magát Instagramján Tóth Gabi. A reakciók, amik a képhez érkeztek finoman szólva is elég szélsőségesek... Trend--Fürdőruhában fotózták a Rómain Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20170524-furdoruhaban-fotoztak-a-romain-toth-verat-enekesnot.html Az egyik életmódmagazin kérte fel az énekesnőt a fotózásra. A werkképek között van, amin a kutyáival szerepel az énekesnő, de olyan is akad, ami azt sejteti, bizony lesznek itt fürdőruhás képek is. TrendOrigoPucéran pózolt a kamerák előtt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/trend/20170516-puceran-pozolt-a-kamerak-elott-bodi-sylvi-muveszi-fotokon.htmlTeljesen meztelenül állt a fényképezőgép kamerái elé Bódi Sylvi. Az Exek az édenben műsorvezetőjét egy Balin élő brit fotós kapta lencsevégre a tengerparton. Trend--Meghökkentően barna lett Európa legnagyobb mellű nője Martina Bighttp://www.life.hu/trend/20170414-barna-lett-europa-legnagyobb-mellu-noje-martina-big.htmlA német glammodell Martina Big azt állítja, neki vannak a legnagyobb mellei Európában, amit természetesen a plasztikai sebészeknek köszönhet. Ha ez nem lenne elég megdöbbentő, akkor a legutóbbi barnító kezelésének az eredménye mindenképpen az. Valami itt nagyon el lett rontva. Trend--Menyasszonyi ruhában pózol Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170408-menyasszonyi-ruhaban-pozol-nagy-o-vv-molnar-aniko.htmlMenyasszonyi ruhában készültek fotók Molnár Anikóról, helyesebben: leginkább a dekoltázsáról. Trend--Ruhája miatt zártak ki egy kislányt a sakkversenyrőlhttp://www.life.hu/trend/20170501-ruhaja-miatt-zartak-ki-egy-kislanyt-a-sakkversenyrol-malajziaban.htmlA Kuala Lumpur-i régió bajnoka, a 12 éves lány egy térdig érő pamutruhát viselt, ám nem felelt meg a versenyen az öltözéke: kizárták. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.