Tolvai Renáta Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni a minap egy esküvőre volt hivatalos, közösségi oldalán pedig meg is mutatta, hogy festett az eseményen.

"Mindjart kezdunk. Gyonyoru ez az eskuvo ! Sok boldogsagot!" - írta ki közösségi oldalára Reni, majd pedig közzétette ezt a képet:

Tolvai Reni Forrás: Instagram/tolvaireni

Jo ejt! Koszonom a meghivast a Londoni friss hazasparnak sok boldogsagot kivanunk eszmeletlenek voltatok ❤️ #ukwedding - írta egy másik poszthoz:

Tolvai Reni Forrás: Instagram/tolvaireni

Reni egyébként az esküvőn énekesnőként lépett fel, ebben a testhez simuló, krémszínű ruhában pedig csodálatosan festett.

Gáspár Evelin nagyon dögös volt húga, Virág nagy napjánhttp://www.life.hu/trend/20170617-gaspar-virag-elballagott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Virág elballagott az általános iskolából. Édesanyja és tesvére fotóiból pedig az is kiderült, hogy milyen ruhákban tette tette ezt. Trend--Bella Hadid melltartó nélkül pózolt (18+)http://www.life.hu/trend/20170613-bella-hadid-melltarto-nelkul-fotozkodott.htmlBella Hadid idomaira mindig rácsodálkozik a világ, nagy szerencsére kapnak is bőven ízelítőt a modell domborulataiból a rajongók. Most éppen a mellbimbóit tette közszemlére. TrendOrigoEzeket a szépségápolási újdonságokat kell kipróbálnod idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20170607-ezeket-a-szepsegapolasi-ujdonsagokat-kell-kiprobalnod-iden-nyaron.htmlMilyen szépségápolási termékeket érdemes beszerezned idén nyáron? Larion Oscar sminmestre összeszedte a legnagyobb kedvenceket! Íme, 9 must-have darab! Trend--Rá sem lehet ismerni Baukó Évára: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-igy-nezett-ki-bauko-eva-akkor-es-most.htmlA szexi sztár olyan fotót villantott a közösségi oldalán, amitől mindenki álla leesett: alig lehet felismerni Évát. Trend--Tóth Gabi új frizurát villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170614-uj-frizurat-mutatott-toth-gabi.htmlTóth Gabi megváltoztatta a frizuráját, aminek a rajongói is nagyon örülnek: búcsút intett az indiánlányos külsejének. Trend--Fenekével hulahoppozik egy lány: Videó!http://www.life.hu/trend/20170614-ab.htmlEz a fiatal lány annak köszönheti a hírnevét, hogy minden testrészével képes hulahopp-karikázni. Akár egyszerre is: Videó! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.