Tatár Csilla smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla megmutatta, hogy ő smink nélkül is pont ugyanolyan gyönyörű! Edzés utáni szelfit tett magáról közzé.

Tatár Csillát a tévé képernyőjén láthatjuk legtöbbször, csinos ruhában, kisminkelve. A műsorvezető legutóbb a Magyarország Szépe választást vezényelte le, de tökéletesen beillett volna a jelentkezők közé is akár, még smink nélkül is! Erre bizonyíték a műsorvezető legutóbbi képe, amin mindenféle kencefice nélkül látható a sztár.

Tatár Csilla keményen edz, nemrég megmutatta magát futás után, smink nélkül Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Tatár Csilla az Instagram-oldalára rakott ki magáról egy képet, amin a maga valójában láthatjuk a tévést, ráadásul edzés után. A műsorvezető nem fél megmutatni követőinek, hogyan néz ki izzadtan, egy hosszú futás után!

Így néz ki smink nélkül Tatár Csilla Forrás: Instagram/Tatár Csilla
Meghalt Carla Fendi, az egyik leghíresebb olasz divattervezőhttp://www.life.hu/trend/20170620-meghalt-carla-fendi-divattervezo.htmlHosszú betegség után távozott az élők sorából a világhírű olasz divattervező, Carla Fendi. Életének 80. évében hunyt el. Trend--Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--A ma 50 éves Nicole Kidman leg-leg-leg ruháihttp://www.life.hu/trend/20170531-50-eves-lett-nicole-kidman.htmlJúnius 20-án, vagyis pontosan ma ünnepli 50. születésnapját Nicole Kidman. Megnéztük, hogy milyen volt a színésznő stílusa az elmúlt 30 évben. Hogyan hagyta el a hatalmas vörös fürtöket, és váltott egyenes szőke frizura. Mikor viselt kalocsai mintával ékesített ruhát és arra is visszaemlékezünk, hogy melyik volt a legrosszabb ruha, amit valaha viselt a vörös szőnyegen. Trend--Ebben a ruhában pompázott Tatár Csilla: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-elkepeszto-ruhaban-pozolt-tatar-csilla.htmlTatár Csilla fantasztikus képet tett közzé az oldalán: megmutatta a Magyarország Szépe műsorban viselt ruháját. Trend--Weisz Fanni a Duna-parton pózol: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-a-duna-parton-pozol-weisz-fanni.htmlA csinos modell olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amilyet még talán soha. Egy óriási aranyhattyúval pózol.Trend--A természetesség mellett kampányol egy lány: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170616-a-termeszetes-szepseg-mellett-kampanyol-egy-lany.htmlEgyre többen ragadják meg az alkalmat, hogy a természetesség érvényesítése érdekében fejezzék ki a véleményüket. Egy fiatal lány a közösségi oldalán mutatta meg legtorzabb arcát a szépség védelmében. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.