Farkasházi Réka megmutatta magát bikiniben - Fotó!

bikini Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka sokáig gondolkozott, hogy megmutassa-e bikinis alakját, de végül közzétette. A rajongói nem győzték dicsérni a 39 éves színésznőt!

Farkasházi Réka kellemes családi nyaraláson vesz éppen részt, de nem feledkezik meg a rajongóiról sem. Az RTL Klub egykori sztárja előszeretettel mutatja meg a pihenésük néhány kellemes pillanatát, de ennél azért többbet is mutatott, méghozzá magát bikiniben!

Anyukaként és 39 évesen Réka sokáig gondolkozott, mielőtt közzétette volna a fürdőruhás képét. Úgy gondolta, egy 40-es nőnek talán már nem illik ilyen lenge öltözékben fotózkodnia, de végül mégis közzétette a bikinis képét, a rajongói pedig nem győzték dicsérni!

Farkasházi Réka végre elnyerte a Fonogram-díjat

A Life.hu riportere személyesen beszélgetett Farkasházi Rékával, akit már számtalanszor jelöltek Fonogram-díjra, de még sosem sikerült elnyernie a megtisztelő emléktárgyat, egészen mostanáig. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrendhttp://www.life.hu/trend/20170627-pant-nelkuli-bugyival-hoditanak-a-csajok.htmlNeked van már pánt nélküli bugyid? Íme az új őrület, amit ismét Amerikának köszönhetünk. Trend--A legcsodásabb menyasszonyi ruhák a celebvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20170612-a-legszebb-eskuvoi-ruhak-a-celebvilagban.htmlHollywoodban, ahol a hétköznapok is csillogóbbak és fényűzőbbek, mint az átlagemberek világában, az esküvők és a menyasszonyi ruhák is olyanok, mint egy igazi tündérmesében. Mutatjuk is a legpompázatosabb celebmenyasszonyokat! TrendOrigoSminktrükkök a világ első számú modelljeitőlhttp://www.life.hu/trend/20170607-coco-rocha-zhenya-katava-cara-delevingne-a-divatvilag-legjobb-sminkesei.htmlMi a közös e három teljesen különböző modellben a népszerűségükön és szépségükön kívül? A divatvilág legnagyobb átváltozóművészei egyvalamit nagyon jól tudnak: sminkelni. Lerántjuk a leplet a sokat irigyelt szupermodellek szépségtitkaikról! Trend--Salma Hayek érthetetlen meztelen fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170626-salma-hayek-furcsa-meztelen-fotot-posztolt.htmlSalma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? TrendOrigoHailey Baldwint választották a világ legszexibb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20170625-hailey-baldwin-legszexibb-no.htmlMielőtt átvette volna a világ legszexibb nőjének járó elismerést, Hailey Baldwin elment vacsorázni a plébánossal. Trend--Így hűsölnek a hazai sztárszépségek- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170624-igy-husolnek-a-hazai-sztarok-fotok.htmlTombol a kánikula, így nem is csoda, ha mindenki a vízpartra vágyik ebben a rekkenő hőségben. A hazai sztárok is így tesznek, nézzük meg, hogyan hűtik le magukat! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.