Ács Beatrix megmutatta a hátán lévő hegeit: Videó!

Forrás: Instagram -
nők testi hiba szépség Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi médiában sokan posztolnak olyan képeket, melyeken a legtökéletesebb arcukat szeretnék megmutatni. De szerencsére egy új hullám szerint már azok is lehetnek szépek és szexik, akik eltérnek a tökéletestől. 

Ács Beatrix például bevallotta, hogy sokáig szeretett volna szexi sztárokra hasonlítani. Vágyott a tökéletes külsejükre és a fényűző életükre, de később rájött, hogy a szépség nem csak innen fakad.

A csinos modellnek ugyan semmi oka a panaszra, hiszen igazi modell alkattal rendelkezik: vékony de emellé formás idomai vannak, ám ő mégis tudott valami olyat mutatni, amit eddig szégyellt a testén:

Ács Beatrix már bátran felvállalja a szépséghibáit Forrás: Instagram

"Nagyon sokáig nem tudták a követőim, hogy nekem mennyi műtétem volt. És ezeket próbáltam nyilván ilyen bikinis fotókon targatni. Nekem kétszer volt gerincműtétem, ezért a hátamon két 20 centis vágás van" - mesélte őszintén Bea.

Mostmár azonban nincsenek emiatt komplexusai, nem tagadja le a múltját, és nem látja magát emiatt kevésbé szépnek, pedig pontosan tudja ő is, hogy sem ő, sem más nem lehet tökéletes.

Ács Beatrixnál beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált

Bár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.