Pintér Tibor exénél beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált Ács Beatrix

Forrás: TV2/Mokka -
klinikai halál Pintér Tibor Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány...

Tenya és Beatrix hetekkel ezelőtt külön-külön és együtt is bejelentették, hogy kihűlt a szerelmük, és bár egyelőre együtt dolgoznak, párkapcsolatban már nem élnek egymással. Az Édes életben azonban még láthatjuk őket egy párként, ahogy a mindennapjaikat élik. Egy közös jelenetük forgatása közben Tibor szerette volna megidézni az ősi lelkeket, hogy kicsit többet megtudhasson a magyarságról. Beatrix ekkor döbbenetes dolgot árult el magáról, amin még maga a színész is meglepődött.

Ács Beának látomásai és megérzései vannak Forrás: TV2/Mokka

"Emlékszel, amikor elmondtam neked, hogy megműtötték a hátamat, és összecsavaroztak 2009-ben?

Nekem volt egy klinikai halálom, amikor meghaltam a műtőasztalon, és azóta nekem vannak megérzéseim,

meg szoktam látni ilyen árnyékokat, meg megérzek előre dolgokat...azóta tök más ember lettem."

A sztár meghökkenve hallgatta végig egykori kedvese szavait, majd természetesen elfogadva döntését, miszerint ő nem szeretne részt venni a szellemidézésszerű rituáléban, kollégáival együtt egy közeli erdőbe vonultak, hogy ne legyen a lány szeme előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.