Óriás melleket akar Bunny, a lilatestű nő: Videó!

Forrás: Botched/ Eonline -
lila plasztikai sebész mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk volna, hogy élő ember képes ilyen brutálisan kinézni, de úgy tűnik manapság már ez sem lehetetlen: Bunny tetőtől talpig lila.

Az eredeti nevét nem ismerjük Bunnynak, aki arról lett híres, hogy a lábujjától a szemhéjáig mindenhol lila a bőre. Arról fogalmunk sincs, hogy miként érte el a bizzar bőrszínt, de nem ez az egyetlen érdekesség a nő testén.

Még nagyobb melleket szeretne Bunny, a lila lány Forrás: Botched/ Eonline

A mellkasán egy hatalmas, drágakőhöz hasonló medál található, ami valamilyen módon a bőréhez van rögzítve, és természetesen az is lila.

Nekünk egyből a Teletubbies című sorozat jutott eszünkbe, melyben a szereplők hasára rögzített tévé közvetített különféle sztorikat. Lehet, hogy Bunny medálján keresztül is megnézhetünk egy filmet, vagy legalább a napi híreket.

Mindenesetre a lány még nem elégedett magával: jelenleg is akkora mellei vannak, mint két görögdinnye, de ő természetesen még nagyobbakat szeretne. A lány azt is bevallotta, hogy őt a cosplay-világ, azaz a beöltözős szubkultúra népszerűsítése motiválja - írta meg a Mirror.

Hömpölygő feneke lett a plasztikázott csajnak: Előtte - utána fotó!

Connie kétségbeesetten kereste fel a két sztársebészt, ugyanis egy másik szakember/hentes csúnyán elbánt a fiatal lánnyal. A fiatal nő elmesélte, hogy többször is részt vett zsírleszíváson, és az orvosa úgy gondolta, hogy a hasából kinyert "töltőanyagot" jó ötlet Connie fenekébe tölteni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.