Félmeztelenül szexizik Ashley Graham: Fotó!

fotó meztelen Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc plus size modellünk megint nagyot villantott: szinte teljesen meztelenül borzolja a kedélyeket. 

A Sports Illustrated Magazin felkérésére állt modellt a csodás plus size szépség, Ashley Graham. A 29 éves sztár pedig eleget tett a feladatának: brutálisan vonzó formát villantott a fotósoknak. Ilyen idomokat öröm lehet fényképezni.

A teltkarcsú sztár a közösségi oldalára is kiposztolta a fotót, ami nem meglepő módon már több, mint 200 ezer kedvelést gyűjtött össze.

☀️

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A Sports Illustrated-ben már volt szerencsénk Palvin Barbit is látni, aki pimaszul fiatal kora ellenére minden létező feladatot képes profi módon végig csinálni.

Ashley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisan

A szexi supersize modell nemrég elismerte, hogy a múltban kétszer is szexuális bántalmazás áldozata volt. Az első ilyen alkalommal mindössze 10 éves volt, mikor egy 18 éves fiú kényszerítette bizonyos dolgokra.

Így fest smink nélkül Péterfy Bori: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170801-ilyen-peterfy-bori-arca-smink-nelkul.htmlKülönleges fotó került fel a híres magyar énekesnő közösségi oldalára: megmutatta a rajongóinak a természetes arcát. Trend--Nem lehet ráismerni VV Cristofelre: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170731-nagyon-megvaltozott-vv-cristofel.htmlElső pillantásra nem is ismertük fel a ValóVilág egykori sztárját. Egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. TrendOrigoÍme az idei nyár új őrülete: szelfi helyett belfie-Fotó! http://www.life.hu/trend/20170729-szelfi-heyett-belfie-az-uj-orulet.htmlAggodalomra semmi ok: mi sem tudtuk mi az a belfie, míg rá nem kerestünk az Instagramon. TrendOrigoŐrületes dekoltázst villantott Sarka Kata: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170728-igy-nez-ki-sarka-kata-bombasztikus-dekoltazsa.htmlSarka Kata új fotójától megbolydult az internet. TrendOrigoÍgy fest fürdőruhában Glenn Close: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170728-igy-nez-ki-furdoruhaban-glenn-close.htmlFriss fotók kerültek napvilágra a világ egyik leghíresebb színésznőjéről: így vakációzik Glenn Close. TrendAFPDaria Gubanovának van a világ leghosszabb haja: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170728-daria-gubanova-egy-nagyon-kulonleges-modell.htmlIlyet még életünkben nem láttunk: a fiatal nőnek nem csak hosszú a haja, hanem egészséges is. Csodálatos! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.