Bikiniben pózol Horvátországban Tóth Gabi: Fotó!

Tóth Gabi fotó szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi egy fürdőruhás fotóval kápráztatta el a követőit a közösségi oldalán: így fest strandolás előtt a híres énekesnő.

Itt a nyár, a fürdőruhaszezon, ezért nem csoda, hogy egyre több magyar híresség dobja le magáról a textilt, és utazik belföldre vagy külföldre egy kicsit vakációzni, fürdőzni.

Nemrég Zimány Linda villantott elképesztő bikinis testet, de Farkasházi Réka, a Barátok közt egykori sztárja, és Majoros Hajni is megmutatta a fürdőruhás alakját.

És természetesen Tóth Gabi nyári fotói sem maradhatnak el, aki jelenleg a családjával élvezi a napfényt Horvátországban. Teljes a létszám, ugyanis nem csak a szülei, hanem a nővére, Vera is elszabadult a kiruccanás idejére.

Menünk' a strandra

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

A fotó két óra alatt több, mint kétezer kedvelést kapott, és rengetegen hozzá is szóltak. A legtöbben irigykednek a híres énekesnőre, viccelődnek vele és jó pihenést kívánnak neki.

Tóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!

A rajongói teljesen oda vannak Gabi forrónacis fotójától. Nem csoda, hiszen igazán vadra sikerült az énekesnő póza, aki vörös toppal dobta még fel az amúgy is szexi öltözékét. A ruháinál már csak a tekintete dögösebb, ilyen külsővel valószínűleg nem lesz sokáig egyedül az énekesnő, habár még csak nemrég ért véget a komoly kapcsolata: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.