Fehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó!

mell Mel B fenék villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több mint borzalmas. 

A frissen napvilágra került fotók több szempontból is kérdéseket vetnek fel. Eleve furcsa, hogy Mel B melltartó és bugyi nélkül lépett az America's Got Talent vörös szőnyegére. De végül is, akinek negyven felett is ilyen alakja van, miért ne tehetné meg?

Íme Mel B űrszerkója Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rall

Ám azt már igazán nem tudjuk hova tenni, hogy miért kellett ezt a csillámos szkafandert magára húznia. Olyan szép ruhakölteményeket lehet csináltatni, főleg ha az ember marha gazdag, és még futja is rá.

Eléggé úgy fest, hogy nincs rajta fehérnemű Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID, Inc./Mpnc

Persze lehet, hogy megváltozott Melanie költségvetése, mióta az erőszakos és beteges volt férje kiforgatta őt a pénzéből, de nem akarjuk elhinni, hogy ezen a csillagközi űrruhán kívül nem lett volna bármi más a szekrényében. Elképesztő!

A dadus állítja, hogy viszonya volt Mel B-vel

Hónapok óta cikkeznek Mel B és Stephen Belafonte piszkos válásáról. A helyzet egyre kínosabb, mióta a dadus is előkerült. Ő azt állítja, hogy a házaspár egyik tagjának viszonya volt vele. De nagyon úgy tűnik, hogy nem a férjnek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.