Óriási cickókkal búcsúztatja a nyarat Baukó Éva

mell dekoltázs cici Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori szereplője olyan képet posztolt, amitől a pasik biztosan nem fáznak ezen a borongós, őszi napon.

Baukó Éva fotója a leghűvösebb őszi napot is felforrósítja: a kavicsok közt, a méreténél egy-két számmal kisebb bikiniben, ucsítva pózol. A celeb az Instagramon osztotta meg követőivel a felvételt, a férfiak pedig nem győzték dícsérni Éva idomait.



Pizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--Miniszoknyás alakot villantott Tóth Vera: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170903-igy-fest-miniszoknyaban-toth-vera.htmlTóth Vera napról napra egyre jobban néz ki: legalábbis a friss fotója alapján úgy tűnik. Trend--Heti trendjelentés: Matt Damon feleségének tökéletes a dekoltázsahttp://www.life.hu/trend/20170901-heti-trendjelentes-szerepel-benne-matt-damon-luciana-barroso-amanda-seyfried.htmlA hét az MTV VMA díjátadóval indult, majd szerdán kezdetét vette a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A szeptember 9-ig tartó fesztivál még rengeteg filmbemutatót tartogat, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő héten sem. Most pedig mutatjuk az első napok legemlékezetesebb ruháit! TrendOrigoÍgy fest smink nélkül Chrissy Teigen: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-igy-nez-ki-smink-nelkul-chrissy-teigen.htmlNem mindennapi fotó került napvilágra a szexi sztárról. Kiderült hogy néz ki smink nélkül Chrissy Teigen. Trend--Túltolta a kontúroztatást Kim Kardashian: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-kim-kardashian-a-laba-kozott-konturoztat.htmlA sminkelés világában a kontúrozás egy teljesen átlagos, hétköznapi dolog. De úgy tűnik Kim Kardashian ezt is újra értelmezte. Trend--Mary-Kate Olsen teljesen megváltozott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170902-mary-kate-olsen-felismerhetetlen.htmlAz Olsen ikrekre mindenki emlékszik, hiszen a két - szinte teljesen egyforma - kislány számos filmes produkcióban villantotta meg a színészi tehetségét. A tesók azonban ma már nem hasonlítanak egymásra, sőt Mary-Kate önmagára sem. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.