Ördög Nóra fehérneműre vetkőzve posztolt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
fehérnemű Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a közösségi oldalain gyakran enged betekintést az életébe, amit a követők igencsak sokra értékelnek. Most azonban a ruhája alá is bepillanthattunk. 

"Vége a napnak... Jó pihenést mindenkinek! (Mindig azt kérdezitek, milyen ruha van rajtam. Hát, most kivételesen azt is elárulom, mi van alatta)" - írta a fotójához a szép műsorvezető. A posztot alig nyolc óra alatt több mint 3000-en lájkolták, és csak úgy záporoznak az elismerő kommentek is.

Csősz Bogi megmutatja milliárdos életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170919-csosz-boglarka-megmutatja-milliardos-eletet.htmlA Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismét magyar képernyőn, a Viasat3 csatornán tűnik fel Csősz Bogi. A színésznő egy milliárdos török üzletember feleségeként manapság már Isztambulban éli irigylésre méltó életét, amelybe most bepillantást enged. Hogy mennyire trendi a pénzzel villogni Magyarországon, erről is kérdeztük Bogit. TV + SztárokOrigoSéfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--Melissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--Testnevelő tanárokat tanít Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-testnevelo-tanarokat-tanit-csollany-szilveszter-olimpikon.htmlSokáig nem talált munkát Csollány Szilveszter, egykori olimpikon Magyarországon. A hét két napján Ausztriában edzősködött, emellett - ahogy fogalmaz- ő látta el otthon a "háziasszonyi teendőket". Most azonban egy kicsit változott a helyzet. Az olimpiai- és világbajnok tornász ugyanis tanár lett, az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának Sporttudományi Intézetében és újra beiktatta életébe a napi edzéseket is. TV + Sztárok--Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigoEgy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.