Cindy Crawford Kaia Jordan Gerber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány egyre sikeresebb a modellszakmában, édesanyja nyomdokaiba lépett. Sokak szerint ez azonban még korai a tinilánynak.

Kaia Gerber szerencsés géneket örökölt, édesanyja, Cindy Crawford kiköpött mása. A fiatal szépség hatalmas sikereket ér el, legutóbb a párizsi divathéten láthattuk, az Eiffel-torony lábánál felállított kifutón. Kaia fantasztikusan szerepelt, igazi dívaként viselte a ráadott ruhákat, bár a közvélemény szerint nem lett volna szabad ilyen darabokat viselnie.

Ez az összeállítás döbbentette meg az embereket Forrás: 2017 Peter White/Peter White

Még csak 16 éves, de már falatnyi sortban, és köldökig kivágott blúzokban flangál a kifutón. Sokan úgy vélik, hogy az ehhez hasonló felkérésekkel nem ártott volna még várni egy kicsit, és nem értik, hogy Cindy, aki maga is bejárta ezt az utat, miért nem szab határt ilyen kérdésekben - írta meg a Bors.

Cindy Crawford és Kaia olyanok, mint két tojás - Fotó!

16 éves lett vasárnap Cindy Crawford lánya, amit egy nagyszabású bulival ünnepeltek meg. Kaia Gerber kész nő lett, és ahogy telnek az évek, egyre jobban hasonlít az édesanyjára, amit ő biztosan nem bán. Cindy Craword ugyanis egy igazi szexszimbólum volt, de még ma is elképesztően csinos! Ahhoz képes, hogy 51 éves, nagyon jól tartja magát! Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.