Kulcsár Edina a szépsége kapcsán indított szavazást

szavazás Kulcsár Edina szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina úgy döntött, kikérdezi a rajongói véleményét. Vajon hogyan szebb a szexi modell: sminkkel vagy anélkül? 

Nemrég még azzal voltak elfoglalva a rajongók, hogy Kulcsár Edina a vécéről posztolt a közösségi oldalára.

Sőt, még azt is boldogan elmesélte, hogy mivel igyekszenek Csutival minden percet együtt tölteni, ezért ha reggel nem találja maga mellett az ágyban a szerelmét, akkor bárhol is legyen a lakásban, Edina ráront és hozzábújik. Az sem baj, ha mindez épp a vécén történik meg nagydolog közben, számukra ez sem jelent gondot.

Most pedig Edina szavazást indított, melynek témája: hogyan szebb a szexi modell, sminkkel vagy anélkül? A rajongói kommentben válaszolgatnak, és többnyire bájos, kedves, bóknak hangzó hozzászólásokat írnak a szépség osztott fotója alá.

Sminkben vagy smink nélkül ✋️ ✖️❓? ‍♀️

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

De akad olyan is, aki szerint Edina smink nélkül egyáltalán nem úgy fest, mint ahogy ezen a képen:

"Az első kép annyiban különbözik, hogy nincs a szemén smink. Amúgy meg mind két képen dugig van alapozó meg púder. Nekem van róla régről smink nélküli képem de az nem ilyen..." - írja a kommentjében az egyik követő.

Ruhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Merész, tűzpiros miniben állt a kamerák elé Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171031-meresz-tuzpiros-miniben-allt-a-kamerak-ele-liptai-claudia-a-sztarban-sztarban.htmlAlaposan megosztotta a Sztárban sztár nézőit Liptai Claudia merész, tűzpiros ruhácskája, Voltak, akik szerint szupercsinosan állt rajta, mások úgy vélik, nem illik sem a korához, sem az alakjához. TrendOrigoKim Kardashian túl sokat mutatott a melleiből: videó! http://www.life.hu/trend/20171030-kipakolta-a-mellbimboit-kim-kardashian.htmlÍme a tökéletes példa arra, hogy a jóból is megárt a sok. Trend--Így néz ki Baukó Éva, mikor szombat este szórakozni megy: fotó! http://www.life.hu/trend/20171030-ilyen-szexi-szerelesben-ment-bulizni-bauko-eva.htmlBaukó Éva friss fotójától felrobbant az internet. TrendOrigoHosszú Katinka különleges fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20171030-igy-nez-ki-hosszu-katinka-mikor-kisminkeli-magat.htmlHosszú Katinka nem mindennapi képet tett közzé: megmutatta, hogy milyen jól áll neki egy kis smink. TrendFotó: Mudra László - OrigoA legmerészebb cicaszemek a kifutókrólhttp://www.life.hu/trend/20171026-dobd-fel-a-tusvonalad-eljen-az-uj-macskaszem.htmlSzezonról szezonra újra visszatérő elem a macskaszem. Sokan azt gondolják, hogy ez nem áll másból, mint hogy húzunk egy vonalat és már kész is. Ám a kreativitás új magasságokba emeli a klasszikusnak vélt tusvonalat: játékosabb és merészebb, mint valaha. Összegyűjtöttem nektek az idei divateseményekről a legizgalmasabb variációkat. Nézzétek csak! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.