Így halloweeneztek a hazai sztárok: fotók

jelmez Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hazánkban is egyre nagyobb szerepet kap október utolsó éjjele, amikor a legenda szerint életre kelnek a halottak. Ez az éjjel a boszorkányok, szellemek és démonok ünnepe. Ilyenkor mindenki töklámpást farag, hogy a legenda szerint távolt tartsa a rossz erőket, valamint jelmezbe bújik, hogy így is elijessze a gonosz lelkeket.

Ez a bulis, vicces ünnep hazákban is egyre nagyobb teret kap, így természetesen a jelmezes bulikból a hazai sztárok sem maradhattak ki. Nézzük is meg, hogyan szórakoztak ismert hazai sztárjaink itthon és a világ különböző pontjain.

Vajna Timi ezúttal sem fogta vissza magát és olyan összeállításokban pózolt Halloweenkor, amitől leesett az állunk. Timi egy menő Los Angelesi buliban múlatta az időt.

#cat #halloween #halloweencostume #bengal #losangeles #leopardprint

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Zimány Linda saját maga készítette sminkben indult el szórakozni. Valljuk be, outfitje igen rémisztőre mégis szexire sikeredett. Linda, Timihez hasonlóan szintén Los Angelesben ünnepelt.

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia elképesztően nézett ki halott menyasszonyként.

Romlik az állapotom #halloweenmakeup

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Király Viktor egy szexi vámpírként pózolt, szája szélén egy diszkrét vércsíkkal.

Happy Halloween #viktorydreamers

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Testvére, Király Linda azonban ettől sokkal durvábbat mutatott: hatalmas véres vágással, halott Piroskaként indult el mulatozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.