Megmutatta édesanyját Emily Ratajkowski: fotó!

édesanya modell anyuka szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt még rá példa, hogy a dögös híresség közösségi oldalán más nőről láthattunk volna fürdőruhás fotót. Egészen mostanáig. 

Emily Ratajkowski testét már minden irányból, több ízben megcsodálhattuk: rengeteg alkalommal megmutatta már a tökéletes fenekét, a hatalmas dekoltázsát és a döbbenetesen karcsú alakját is.

Most azonban különleges fotót tett közzé az oldalán, amilyet talán még soha korábban: önmaga helyett most az édesanyjáról posztolt fürdőruhás képet, és jobban megnézve, már nem is olyan érthetetlen, hogy a fiatal modell honnan örökölte a szépségét.

Forever muse, Mama ✨

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A fotó nem meglepő módon több, mint 250 ezer kedvelést kapott, hiszen Emily édesanyja bombasztikusan jól néz ki. Sajnos azt nem tudjuk, hogy a kép készülésének idején hány éves lehetett a híresség anyukája.

A 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20171120-trendjelentes-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlMíg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. Trend--Tóth Vera csillogós overálban bulizott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171120-toth-vera-csillogos-overalban-bulizott-foto.htmlTóth Vera önmagát is felülmúlta: szexibb mint valaha. Trend--Csősz Bogi megmutatta smink nélküli arcát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171119-csosz-bogi-megmutatta-smink-nelkuli-arcat-foto.htmlCsősz Bogi minden reggel úgy kezdi a napját, hogy profi sminkes varászolja széppé arcát. A fiatal színésznő sosem mutatkozik smink nélkül. Most azonban kivételt tett.TrendFotó: Mudra László - OrigoTóth Andi szexi videóklipet forgat: videóhttp://www.life.hu/trend/20171119-toth-andi-szexi-videoklipet-forgat-video.htmlTóth Andi legújabb klipjének forgatásán fotózta magát. Igazán szexi lett a végeredmény.TrendOrigoBarna rövid hajjal fotózták Szabó Zsófit: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171119-barna-rovid-hajjal-fotoztak-szabo-zsofit-foto.htmlSzabó Zsófi rövid, barna hajjal pózolt legújabb fotóján. Na nem változtatott külsőt a kismama, egy tavaly előtti fotójával nosztalgiázott. TrendOrigoEmma Roberts látványos ruhája alig takart valamithttp://www.life.hu/trend/20171119-emma-roberts-bugyiban-paradezott-a-konyvfesztivalon.htmlMelyik rendezvény a legalkalmasabb arra, hogy egy fiatal színésznő villantson? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.