karácsony Tücsi műsorvezető Amerika készülődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi már teljes lázban ég, minden erejét bevetve készül a karácsonyra: fotó! 

Ahogy azt már megírtuk, Tücsi és a szerelme Amerikába költöztek, mert a szexi sztár kedvese, Sofron István a tengeren túlon kapott egy jó ajánlatot. Tücsi számára nem volt kérdés, hogy vele utazik ő is, hiszen szerencsére a munkája megengedi, hogy külföldön élhessen.

Ráadásul a jégkorongozó már el is jegyezte a szerelmét, ami még jobban összekovácsolta őket, így pedig nem meglepő, hogy a fiatal szépség majd kicsattan az örömtől.

Erről árulkodik az egyik fotója is, amelyen tapig karácsonyi szerelésben készül az ünnepekre. Megmutatta a cuki Rudolfos fejdíszét, a pulcsiját, és a karácsonyi bugyiját is.

"A Rudolf-mániám évek óta töretlen. Most itt, Amerikában nem volt nehéz ezzel kapcsolatos furcsaságokra bukkani... Az új kedvencem az a felfújható rénszarvas agancs, amire karikákat lehet dobálni miközben a másik fején van." - írja az oldalán a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.