mellvillantás fotó szexi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva egyre bevállalósabb: ezúttal az ágyából posztolt fotót a közösségi oldalára. 

Baukó Éva közösségi oldalán szinte mindig találni valami szexi gyöngyszemet: nemrég egy olyan képet villantott, amely tökéletesen kiemelte a végtelen hosszú combjait. Nem sokkal ezután pedig egy videót töltött fel, amelyben úgy illegette magát, mint egy tinilány.

Most azonban ismét elővette a szexiskedő oldalát, és ezúttal a hálószobájából, egész pontosan az ágyából szelfizett. Az intellektuális hatás kedvéért felvett egy szemüveget, ám ez egyáltalán nem tudja elterelni a figyelmet arról a tényről, hogy Éva bizony igen telt dekoltázzsal rendelkezik.

Arról nem is beszélve, hogy egy szál bugyiban, és csizmában domborít a paplanok és párnák között.

❤️ ❤️

Eva Bauko (@baukoeva) által megosztott bejegyzés,

A rajongók pedig természetesen odáig vannak tőle, ami a kedvelések számából is látszik: egy nap alatt több, mint 4500 ember nyomta meg a tetszik gombot a posztalatt, és elismerő kommentekből sincs hiány.

Így porszívózik egy szál alsógatyában Kucsera Gábor: videó! http://www.life.hu/trend/20171201-igy-porszivozik-az-aputestu-kucsera-gabor.htmlTápai Szabina közzétett egy videót, amelyben Kucsera Gábort láthatjuk, ahogy feláldozza magát a házimunka oltárán. Nem semmi. TrendOrigoÍgy hidratálj, amikor beköszönt a hideghttp://www.life.hu/trend/20171123-igy-hidratalj-amikor-bekoszont-a-hideg-ido.htmlAz évszakváltásoknál, ahogy te magad is érzékelheted, új napi rutint kell kialakítani, hogy bőröd ellenállóbb legyen, és megőrizze ragyogó kinézetét a hűvös időben is. Íme, a legfontosabb tudnivalók a tél közeledtével. TrendOrigoKarácsonyi bugyiban pózol Tücsi: fotó! http://www.life.hu/trend/20171130-karacsonyi-szettben-szexizik-tucsi.htmlTücsi már teljes lázban ég, minden erejét bevetve készül a karácsonyra: fotó! TrendOrigoMeghan Markle orrához hasonlóra vágynak a nők http://www.life.hu/trend/20171130-plasztikai-sebesz-meselte-hogy-a-nok-meghan-markle-orrara-vagynak.htmlMeghan Markle egy csinos és tehetséges színésznő, ráadásul mostmár hivatalosan is Harry herceg menyasszonya. De a legtöbben most mégsem erre kíváncsiak a 36 éves szépséggel kapcsolatban, sokkal inkább az orrára. Trend--Mikayla Holmgren, az első Down-szindrómás szépségkirálynő: videó! http://www.life.hu/trend/20171130-miss-minnesota-lett-az-elso-down-szindromas-szepsegkiralyno.htmlMikayla Holmgren nem csak szépségkirálynőként első, hanem azok közül is, akik egyáltalán Down-szindrómával indultak volna ezért a címért. TrendOrigoBella Hadid melle a kifutón bújt ki a melltartóból: fotó (18+)http://www.life.hu/trend/20171129-bella-hadid-melle-kiesett-a-melltartobol.htmlBella Hadid a kifutón önfeledt táncba kezdett, de a csipkés melltartója nem mozgott együtt a kebleivel, így kivillantak a mellbimbói! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.