Ciki, vagy szexi? Így öltöztek a hírességek 20 évvel ezelőtt az Oscar-gálán

Oscar-gála 1997 Nicole Kidman Jada Pinkett-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra átadják az Oscar-díjakat, mi pedig kíváncsiságból előkerestük az 1997-es képeket és megnéztük, hogy miben mentek a gálára 20 éve a sztárok.

Furcsa év volt 1997. A legtöbb híresség látványosan dekoltázzsal vonult a vörös szőnyegen, kivéve Nicole Kidman. A színésznő ekkoriban még Tom Cruise felesége volt, és egy arany Dior ruhában tündökölt az eseményen. Határozottan szexi és nem ciki. Az egyik amerikai divatlap ráadásul beválasztotta mindenidők 10 legszebb Oscar-ruhái közé.

Nicole Kidman és Tom Cruise 1997-ben Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Kevin.Mazur/Inactive

Nem választott ilyen szerencsésen Courtney Love, akinek fehér ruhájából szinte kiestek a celeb mellei. Ez egyébként egy Versace kollekció egyik darabja, de inkább illik egy esküvőre, mint az Oscar-gálára.

Courtney Love az 1997-es Oscar-gálán Forrás: Getty Images

Nem sikerült a legjobban Jada Pinkett Smith és Will Smith összeöltözése 1997-ben. Jada Pinkett olyan volt, mintha az Aladdin egyik jelentéből lépett volna ki, Will Smith pedig a 90-es évek divatjának áldozata lett.

Jada Pinkett Smith és Will Smith Forrás: Getty Images

Ki volt a legszebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.