Heti trendjelentés: megvolt az év első vörös szőnyeges villantása

trendjelentés vörös szőnyeg villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legfontosabb eseménye Hollywoodban egyértelműen a Golden Globe-gála volt, ahol stílusos, de elrontott outfitek is jelen voltak, nem beszélve a durva divatbakikról. A hét többi vörös szőnyeges eseménye ennyi izgalmat nem tartogatott, habár megesett az év első villantása.

Csodanő stílus

Gal Gadot a Golden Globe-on sem nyűgözött le minket, és a héten már nem is nyújtott kimagasló teljesítményt, ami a divatot illeti. Kék görög istennős ruhája eléggé unalmas volt, és egyáltalán nem trendi. Később New Yorkban már színben és fazonban is sokkal jobban választott.

Gal Gadot Forrás: Getty Images

Egy kis retró

Katy Perry egy kis retrót csempészett a vörös szőnyegre: ez a szögletes dekoltázs évtizedekkel ezelőtt volt divat. Érdekes, hogy Natalie Portman is hasonlót viselt a Golden Globe-on.

Katy Perry Forrás: Getty Images

Laza és beválallós

A héten tartott filmpremierek egyik legjobban öltözött sztárja nem is egy színésznő volt, hanem a televíziós műsorvezető, Gaby Roslin. Nagyon ritkán viselnek a hírességek kabátot a vörös szőnyegen, de azok az alkalmak valamiért mindig emlékezetesek maradnak: így lett ez a műsorvezetőnővel is, aki feltűnő és vagány jelenség lett ezzel az outfittel.

Gaby Roslin Forrás: Getty Images

Villantás

Az év első ízléstelen magamutogatása ugyan már megvolt a Golden Globe-on, az első villantást Shanna Kress énekesnő hozta, aki ugyan le akarta takarni a mellbimbóját egy tapasszal, mégis kikandikált alóla, ráadásul a fenekét is megvillantotta.

Shanna Kress Forrás: Northfoto

Ezek voltak 2017 legdurvább villantásai

Már tavasszal azt jósoltuk, hogy 2017 a villantások éve lesz, és habár az év második felét nem nyomták meg olyan erősen a celebek, valóban nem volt hiány a meztelenkedésből a vörös szőnyegen sem. A 2016-os puncivillantós trend után idén inkább a pucér mellekre és meztelen popsikra került a hangsúly. A fotókat itt megtalálod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.