Heti trendjelentés: Jennifer Lopez borzalmasan nézett ki a vörös szőnyegen

Chrissy Teigen Kirsten Dunst street style vörös szőnyeg Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmasan indult a hét a Grammy-gálával, aztán volt még néhány filmpremier és vörös szőnyeges esemény, amin emlékezetes ruhaköltemények is feltűntek. Mutatjuk őket!

Fekete istennők

Megérkezett az új Marvel-film, a Fekete Párduc, aminek premierjére igazán stílusosan érkeztek a sztárok. Habár a frizuráját kevésbé szerettük, Lupita Nyong'o ruhája fantasztikusan festett. Janelle Monáe sem aprózta el, a két buggyos ingujjal és az afrikai ihletésű kiegészítőkkel azonban meglehetősen eklektikus lett az összhatás.

Lupita Nyong'o, Janelle Monáe Forrás: Getty Images

Kismamák

A második gyermekével várandós Chrissy Teigent New Yorkban fotózták le ebben a dögös vörös outfitben. Hihetetlen, mennyire jó formában van az egykori modell. Kirsten Dunstot, aki első babáját várja, sokkal lazább, hétköznapi szerelésben kapták lencsevégre a lesifotósok, kicsit már túl slampos is volt a színésznő.

Chrissy Teigen, Kirsten Dunst Forrás: Getty Images

A hét legrosszabbja

Jennifer Lopez ezen a héten óriási csalódást okozott. Ez a fodrokkal díszített mini fehér ruha nagyon nem volt jó választás, esetleg egy tinikorú sztáron tudnánk ezt elképzelni. JLo-nak a sminkje sem sikerült jól: túl sok volt a narancssárgából.

Jennifer Lopez Forrás: Getty Images

A hét sármőre

A 25 éves énekes, Zayn Malik, aki évek óta a street style királynő, Gigi Hadid párja, nem marad le szerelme mögött, ha divatról van szó. Nézzétek csak!

Zayn Malik Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.