Trendjelentés a BAFTA díjátadó vörös szőnyegéről

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Jennifer Lawrence BAFTA Angelina Jolie vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Golden Globe-gála után a BAFTA-díjátadó vörös szőnyege is feketébe borult a szolidaritás jegyében. Mutatjuk a brit filmes akadémia díjátadó ünnepségének legemlékezetesebb ruhakölteményeit!
  • Régen láttuk Salma Hayeket igazán szép összeállításban. Ezúttal végre nem tolta túl, és nem is volt teljesen elhibázott a koncepció: ez a Gucci ruha tényleg jól passzolt hozzá.
Salma Hayek Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer
  • Jól tudjuk Angelina Jolie-ról, hogy imádja a bársonyt. Erre az alkalomra is egy bársony anyagú, tökéletes szabású Ralph & Russo ruhában érkezett.
Angelina Jolie Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Allison Janney ruhája nagyon furcsa volt, ez a különálló nyak- és karmegoldás nekünk egyáltalán nem jött be.
Allison Janney Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Katalin hercegné és Vilmos herceg is tiszteletét tette a díjátadón. A kismama csak úgy ragyogott.
Katalin hercegné és Vilmos herceg Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
  • Lupita Nyong'o Elie Saab ruhája tökéletes volt: a könnyű selyem és a nehéz bársony játéka, az arany szín, és az egész geometriája fantasztikus összhangot teremtett.
Lupita Nyong'o Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Octavia Spencer általában nagyon jól választ vörös szőnyeges ruhát az alakjára, és ezúttal sem panaszkodhatunk rá: szuperül festett.
Octavia Spencer Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • A Lady Bird sztárja, Saoirse Ronan a szokásos kissé elegáns, kissé bohókás megoldást választotta. Egyébként egy Chanel darabról van szó.
Saoirse Ronan Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
  • Jennifer Lawrence egész este annyira kimért volt, hogy rá sem ismertünk. Még egy mosolyt sem láttunk tőle. Talán ez a merev, szigorú szabású Dior Couture ruha változtatta át a színésznőt?
Jennifer Lawrence Forrás: WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein
  • Emma Roberts Schiaparelli ruhája csúcsos vállairól maradt emlékezetes.
Emma Roberts Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer
  • Margot Robbie ezúttal nem ragyogott ki a tömegből ezzel a Givenchy ruhával, csupán hozta a kötelezőt.
Margot Robbie Forrás: FilmMagic/2018 Neil Mockford/Neil Mockford
  • Isabelle Huppert igazi végzet asszonya volt: flitterrel, tollakkal és piros rúzzsal készült a gálára.
Isabelle Huppert Forrás: FilmMagic/2018 Neil Mockford/Neil Mockford
  • Anya Taylor-Joy Dolce & Gabbana ruhája inkább egy kombinéra hasonlított. A koronával a fején, a kereszttel a nyakában ez az áttetsző, fehérneműre hajazó ruha kissé furcsa hatást keltett.
Anya Taylor-Joy Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
  • Naomi Harris nadrágban érkezett: egyedi és különleges volt ez a megoldás, egy kis afrikai beütéssel.
Naomi Harris Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
Heti trendjelentés: Palvin Barbi és Helen Mirren kiragyogtak a tömegbőlhttp://www.life.hu/trend/20180216-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-bianca-balti-es-helen-mirren.htmlA héten javában zajlottak a New York-i divathét eseményei, ahol természetesen a sztárok is tiszteletüket tették. Heti divatmustránkban magyar érdekeltség is van: a Sport Illustrated magazin éves rendezvényén ugyanis Palvin Barbi is tiszteletét tette. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb ruháit! Trend--Rúzsozz úgy, mint egy profi: tippek a sminkmestertől!http://www.life.hu/trend/20180216-ruzsozz-ugy-mint-egy-profi-tippek-a-sminkmestertol.htmlSmink nélkül is törekedjünk rá, hogy mindig jól ápolt és érzékien puha legyen az ajkunk. Egy jól megválasztott rúzs viszont ünnepi pompával ruházza fel az ajkainkat. A csábítás második legfontosabb kelléke: tökéletes kiegészítő ékszere és hírvivője érzelmeinknek. TrendOrigo10 inspiráló nő, és a parfüm, amit viseltekhttp://www.life.hu/trend/20180213-hires-nok-es-kedvenc-parfumjeik.htmlMilyen illattal hódította a férfiakat Marilyn Monroe? Mi volt Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor és Diana kedvenc parfümje? Eláruljuk! Trend--Nagy sikerrel mutatta be kollekcióját a Nanushka a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20180213-a-nanushka-a-new-yorki-divatheten-mutatta-be-kollekciojat.htmlTelt házzal és elsöprő sikerrel mutatta be 2018-as őszi-téli Golden Arrow névre keresztelt kollekcióját a Nanushka a New York-i Fashion Weeken. Miután a New York Times, a Harper's Bazaar és az amerikai Forbes is elismeréssel adózott a magyar márkáról, több mint 300-an vettek részt a bemutatón a nemzetközi divatipar krémjéből, többek között olyan nevek, mint Lisa Aiken a Net-a-Porter fashion directora és az amerikai Vogue magazin számos szerkesztője. Trend--A Story Gála legdurvább dekoltázsaihttp://www.life.hu/trend/20180211-a-2018as-story-gala-legdurvabb-dekoltazsai.htmlKétségtelen, hogy Sarka Kata és Várkonyi Andrea Story-gálás dekoltázsát nem könnyű felülmúlni, idén is voltak páran, akik megpróbálták. Mutatjuk őket! TrendOrigoSokkoló és botrányos ruhák az elmúlt évek Story Gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20180209-regi-story-galak-sokkolo-es-botranyos-ruhai.htmlAhogy minden év februárjában, úgy idén is összegyűlik a magyar celebvilág, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül megmutassák magukat a szebbnél szebb ruhakölteményekben, vagy éppen a sokkoló darabokban, amiről aztán évek múltán is beszélni fogunk. Most ezek következnek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.