Barack, pink és lila: sminkszínek a téli szürkeség ellen

Forrás: Getty Images -
szépségápolás smink New York Fashion Week szín tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viszlát egyhangúság, viszlát szürkeség! Legyen üdítően friss a megjelenésed a barack, a pink és a lila összhangjával. Készítsd el a New York Fashion Week legizgalmasabb sminkjét!

Alapok

Az alapozásod legyen egészségtől ragyogó és fényes. Az arctisztítás után használj ennek elérése érdekében arcolajat, várj egy keveset, amíg felszívja bőröd a szükséges mennyiséget, majd itasd le a felesleget egy papírzsebkendővel. Csak ezután egységesítsd vitaminokban gazdag alapozóddal a bőrszínedet. Transzparens púderrel fixáld le finoman a szem alatti részt és a T-zónát.

Arcodat élénkítsd rózsás és barackos arcpirosítóval az arccsont alatt, ívesen a halánték irányába. Szemöldöködet fésüld meg száliránynak megfelelően és élénkítsd a hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökspirállal.

Arcodat élénkítsd rózsás és barackos arcpirosítóval Forrás: Getty Images /Frazer Harrison

Szemfestés

A mozgószemhéjadra satírozz egy nagyon halvány, babarózsaszínű, csillogó szemhéjpúdert. A szempillatövedet élénkítsd ultraibolya színű szemceruzával. Alul is húzd ki vékonyan a szempillák tövében végig. Ezután emeld ki egy határozott mozdulattal a mélyítővonaladat, kövesd a szemhéjad ívét akkor biztos szimmetrikus lesz. A szemhéjad tövét fent húzd át egy kifelé vastagodó fekete tussal úgy, hogy picit kilátszódjon az alatta lévő ultraibolya.

A szemzugod irányából satírozz egy élénk pinket a szemöldököd felé szép átmenettel. Nagyon különleges hatású lesz a szemfestésed ettől a buja pinktől, amit úgymond csak „megmutattál” a szemednek. Ettől az ultraibolya még kifejezőbben fog majd ragyogni.

Különleges hatású lesz a szemfestésed a buja pinktől Forrás: Getty Images

Utolsó simítások

Nyisd ki mégjobban a tekinteted: szempilláidat alul-felül fesd ki fekete dúsító szempillaspirállal. Ajkad frissességéhez válassz egy vizes hatású, magasfényű, barackos árnyalatú ajakfényt és már kész is ez a nagyon izgalmas, trendi smink a szürke hétköznapok ellen. Ragyogj színesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.