A képzeletünket is túlszárnyalták a sminkmesterek a londoni divathéten

fashion week kifutó szépségápolás londoni divathét smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zizi, bambi, körhinta - hát persze, hogy London és a divathét legőrültebb pillanatai következnek, ahol a kreativitás határtalan szabadsága olykor túlszárnyalta a képzelőerőnket is. Megmutatjuk neked, hogy sminkelsz majd a következő szezonban!

Alapozás

Ha leizzadnál miközben olvasod a trendbeszámolót, ne itasd le az arcodat, hisz a legújabb ultrafényes hatást így is elérheted, hogy trendi legyél. A viccet félretéve, a természetes matt és a fényes hatású alapozás meghatározó része az üde arc kialakításának. Az úgymond izzadt hatást a smink elkészülte után egy termálvizes spray-vel könnyedén kialakíthatod, ha az arcodra permetezed közelről.

Forrás: Getty Images

Orcák

Az arcpirosítót ezúttal legtöbbször nélkülözték a sminkmesterek és az arc más részeit hangsúlyozták. Ha mégis használtak arcpírt, akkor legtöbbször a barackos árnyalatot, amit vagy az arc közepére helyeztek, vagy az arccsont alá ívesen a halánték irányába.

Forrás: Getty Images

Szemöldök

A természetes, vastag szemöldök trend tartja magát, de a legújabb őrület, hogy felfelé fésülve hordják. A londoni divathéten a kissé ijesztő, kivilágosított szemöldök is nagy hangsúlyt kapott, és felbukkant a szemöldök feletti hangsúlyos, színes kiemelés is.

Forrás: Getty Images

Szemek

Szemrevaló újítások pazar tárháza vonult fel a divathéten, ami a szemfestéseket illeti. Nézzük először a fényjátékokat.

  • A tusvonal különböző változatai is jelen voltak. A cicástól, a keleties hatáson át a strasszkővel hangsúlyozott tusvonalig számtalan változatban megcsodálhattuk.
Forrás: Getty Images
  • A színes mélyítővonal-hangsúlyozás is nagyon trendi, láthattuk Palmer Harding és az Osman show-n.
Forrás: Getty Images
  • A szemek természetes ragyogását többféle módon érhetjük el. Krémes, fényes változatban, mint Simone Rocha, aztán itt van a közkedvelt szemzug kiemelés highlighttal, ahogy Mary Katrantzounál is ez dominált, vagy az ezüst szemhéjfestés Delpozonál, az arany szemhéjfestés fekete tusvonallal Temperely Londonnál, és az egyszínű barackos szemfestés, highlighttal kombinálva Togánál.
Forrás: Getty Images
  • Extrém hatásokban is bőven volt részünk. Előkerült például a gyulladt hatású szem, amit egy vörös szemceruzával könnyedén kialakíthatsz. Kontúrozd körbe a szempillák tövét és hangsúlyozd a vízvonaladat.
Forrás: Getty Images
  • Matty Bovan hol bekeretezte, hol keretbe foglalta az arc közepét.
Forrás: Getty Images
  • A merészen elnagyolt, színes füstös szemfestés és az élénk smokey egyaránt kelendő viselet lesz a következő szezonban. Bátran használj több színt, akár egyszerre, harmonizálva az öltözéked színeivel, így lesz tökéletes kiegészítője a szettednek a sminked.
Forrás: Getty Images

Ajkak

Ajkunk egyre fényesebb és fényesebb lesz a következő szezonban. Egyszerre divatos a natúr, természetes ajakápolóval kiemelt ajak és a vizes hatású, természetes árnyalatú, ultrafényes szájfényhatás. A legvadabb trendi színek a barack,a lila, a matt rozsdabarna, a lakkfényű neon pink, az arany, a borvörös, a mandarin, a narancsos piros, a klasszikus piros, a mély padlizsán, a fekete, és a sötét csokoládébarna.

Forrás: Getty Images
Merd bevállalni az övtáskát! A Delka bag tervezőjével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20180220-igy-hordd-az-ovtaskat-2018ban.htmlMom jeans, melegítők, hosszúszárú zoknik - csak néhány dolog, ami az elmúlt években tért vissza a divatba. Na és persze ki ne hagyjuk az övtáskát sem, ami a fesztiválkellékek sorából kilépve újra megtalálta helyét a mindennapi viseletek között. Több magyar táskatervező is beleszeretett a visszatérő trendbe: ezúttal a Delka bag tervezőjét, Adélt kérdeztük, hogy őt mi ragadta meg benne, és miért ajánlja nektek is. TrendOrigoStílusjelentés a Brit Awards vörös szőnyegéről: latex, tüll és retróhttp://www.life.hu/trend/20180222-stilusjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat! TrendOrigoPasimustra a Brit Awardsról: Justin Timberlake megmutatta hipszter oldaláthttp://www.life.hu/trend/20180222-pasimustra-a-brit-awardsrol-2018.htmlAz extrém női outfitek és a dekoltázsok mellett a férfiak is képviselték magukat a tegnap esti Brit Awardson. Nézzük, ki milyen stílust hozott a zenei díjátadón! Trend--Láthatatlan smink a hétköznapokra: így készül!http://www.life.hu/trend/20180216-lathatatlan-smink-a-hetkoznapokra.htmlBizony, ha beindul a hét, nem sok idő jut önmagunkra. Larion Oscar sminkmester ezúttal olyan trükköt mutat, ami 10 percen belül könnyen elkészíthető, így még a kapkodós, sietős reggelekbe is beilleszthető! TrendOrigoRúzsozz úgy, mint egy profi: tippek a sminkmestertől!http://www.life.hu/trend/20180216-ruzsozz-ugy-mint-egy-profi-tippek-a-sminkmestertol.htmlSmink nélkül is törekedjünk rá, hogy mindig jól ápolt és érzékien puha legyen az ajkunk. Egy jól megválasztott rúzs viszont ünnepi pompával ruházza fel az ajkainkat. A csábítás második legfontosabb kelléke: tökéletes kiegészítő ékszere és hírvivője érzelmeinknek. TrendOrigoLesd el Meghan Markle sminktrükkjeithttp://www.life.hu/trend/20180212-meghan-markle-sminktrukkjeit.htmlMióta kiderült, hogy Harry herceg feleségeként Meghan Markle is a brit királyi család tagja lesz, elképesztő őrület alakult ki az egykori színésznő körül. Mindenki az ő stílusát akarja lemásolni. Ezúttal Meghan szépségtrükkjeibe avatunk be, hogy te is úgy sminkelhess, mint egy leendő hercegné. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.