Ágyból, meztelenül posztolt Axente Vanessa

modell fotó Axente Vanessa szexi pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelen fotót osztott meg magáról a magyar szupermodell, Axente Vanessa.

A világ legfelkapottabb modelljei közé tartozik Axente Vanessa, akit már a Vogue címlapján is láthattunk. A mindössze 22 éves szépségnek már az Instagramon is akad szép számmal követője, ezúttal nekik kedveskedett egy pucér fotóval. Épp lustálkodás közben látható, meztelenül heverészik az ágyon. Rajongói természetesen odáig vannak a képért, azt írták, kedvencük maga a tökéletesség.

Sunday

Vanessa Axente (@vanessaaxente) által megosztott bejegyzés,

Végre kettesben romantikázik Szabó Zsófi és férje: fotót is posztoltak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180312-vegre-kettesben-romantikazik-szabo-zsofi-es-ferje-fotot-is-posztoltak-rola.htmlSzabó Zsófi és férje, Zsolti 4 hónappal gyermekük születése után végre kettesben romantikázhatott: Enrique Iglesias koncertjére látogattak el. TV + Sztárok--Victoria Beckham a 80-as évek zenéjére táncol és énekel - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-victoria-beckham-a-80-as-evek-zenejere-tancol-es-enekel.htmlVictoria Beckham többek között arról is híres, hogy rajongói szinte soha nem látták még mosolyogni, most azonban úgy tűnik, megtört a pókerarc széria, hiszen egy olyan videót töltött fel magáról Instagram-oldalára, melyen önfeledten mulat. TV + Sztárok--Heather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180312-heather-locklear-allitja-parja-meg-akarta-ot-olni.htmlHeather Locklear állítja, párja meg akarta őt ölni. Arra azonban nem tudott magyarázatot adni, miért kezdte el rugdosni a hozzá kiérkező rendőröket. TV + Sztárok--Kabát Peti fakanalat ragadott, visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180312-kabat-peti-fakanalat-ragadott-visszatert-eredeti-szakmajahoz.htmlKabát Péter ideiglenesen visszatért egykori szakmájához: újra fakanalat ragadott a konyhában. Wossala Rozina volt a segítségére. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGörög Zita és párja meghitt fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180312-gorog-zita-es-parja-lacko-zsolt-meghitt-fotot-posztolt.htmlGörög Zita és párja, Lackó Zsolt egy szerelmes fotót posztolt a közösségi oldalra. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMuri Enikőnek megjelent a halál: mindenhová elkísértehttp://www.life.hu/sztarok/20180312-muri-enikonek-megjelent-a-halal-mindenhova-elkiserte.htmlMuri Enikő hátborzongató időszakáról vallott: egy időben mindenhová egy fekete alak kísérgette, aki a szakértő szerint maga volt a halál! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.