A finisbe értünk: ezek voltak Katalin hercegné legszebb kismamaruhái

királyi család Katalin hercegné kismamaruha kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a készülődés a királyi család háza táján: Katalin hamarosan életet ad harmadik gyermekének. A királyné április 23-ra van kiírva, ami pontosan egy hét múlva lesz. A közeledő időpont miatt már felhúzták a kordonokat a kórház körül, ahol néhány rajongó le is táborozott. A babavárás utolsó pillanatainak izgalmai közepette, megmutatjuk Katalin harmadik terhességének legszebb kismamaruháit!
  • Az örök kedvenc: a kék

Tudjuk jól, hogy Katalin egyik kedvenc színe a kék. A klasszikus mélykéktől a világosabb és élénkebb árnyalatokig viseli ezt a színt, amiben mindig királynői a megjelenése.

Forrás: Getty Images
  • A másik szerelem: a méregzöld

A zöld is közel áll Katalin szívéhez, általában a mélyebb, méregzöld árnyalatot viseli, főleg ha téli holmikról van szó, harmadik terhessége pedig éppen erre az időszakra esett.

Forrás: Getty Images
  • A klasszikus: fehér

Szintén jellemző viselete, és kismamaként is örömmel hordta a fehér darabokat, akár ruháról, akár kabátról volt szó.

Forrás: Getty Images
  • Estélyik

Volt néhány estélyi ruhás esemény is a várandósság alatt. Az abszolút kedvencünk a norvég királyi pár vacsoráján viselt fehér estélyi, amiben igazán angyali külseje volt. A világoskék darab szintén rávall, a méregzöld pedig valamennyire kényszerválasztás lehetett, hiszen a Bafta hivatalos dress code-ja a fekete volt a #metoo mozgalom miatt, Katalin azonban a királyi etikett szerint nem foglalhat állást politikai kérdésekben, de természetesen kitűnni sem akart egy világos színnel.

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Színek, minták

A kockás mindig is nagy kedvence volt Katalinnak, ennek ellenére most nem viselte túlságosan gyakran. A piros és zöld kockás kabátot decemberben láthattuk rajta. Pöttyös darabokat is ritkábban viselt most, viszont meglepetés volt a piros tyúklábmintás kabát.

Forrás: Getty Images

Színekben sem bővelkedett ez a várandósság a téli időszak miatt. György herceg július 22-én, Sarolta hercegnő május 2-án született, nem véletlen, hogy ekkor több fagyiszínt láthattunk Katalinon. Márciusra azért jutott egy pasztellzöld darab, a narancspiros kabátot pedig egy hónappal korábban láthattuk rajta.

Forrás: Getty Images
  • Sportos külső

Imádjuk, hogy Katalin sportos ruhában is bájos és királynői. Ezekben a holmikban különösen látszik a természetesség és kedvesség, ami miatt ennyien szeretik őt.

Forrás: Getty Images
  • Utolsó hivatalos megjelenés

Legutóbb április 1-jén, a húsvéti ünnepségen láthattuk Katalint. Ekkor barna kalapot és egy rendkívül elegáns, de a megszokotthoz képest sötétebb kabátot viselt, amin a fehér kitűző lágyított, illetve a nude kiegészítők is finomítottak rajta.

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.