Sándor Orsi aprócska kombinéban szexizik: fotó

Forrás: Instagram/Sándor Orsi -
műsorvezető anyuka szexi Sándor Orsi kombiné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sándor Orsi kétgyermekes anyaként is elképesztően dögös, most egy szuperszexi fotósorozat készült róla.

Elképesztő formában van Sándor Orsi, akit szépségkirálynőként ismert meg az ország, majd számos műsor háziasszonyaként is láthattuk őt: a 40 esztendős, kétgyermekes anyuka ezúttal egy aprócska kombinében mutatta meg bomba alakját. A csinos műsorvezető egy fotózáson vett részt, a lenge ruhában, kiengedett hajával úgy pózol a kamerának, mint egy istennő.

Követőit is teljesen lenyűgözte fotójával, rengeteg elismerő kommentet kapott.

#photoshoot #studio #faceandbody #model #picture #blonde #longhair #greeneyes #heitnerorsi #motherof2

Heitner Orsolya (@sandor_orsi) által megosztott bejegyzés,

A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Tolvai Reni edzés közben mutatta meg hatalmas dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-tolvai-reni-edzes-kozben-mutatta-meg-hatalmas-dekoltazsat.htmlNem ritka, hogy Tolvai Reni szexi képet oszt meg magáról Instagram-oldalán, most pedig edzés közben mutatta meg, milyenek a keblei egy falatnyi sportmelltartóban. TV + Sztárok--Hódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-hodi-pamela-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlHódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. TV + SztárokOrigoÁgyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--Bebe bevallotta, élete során mindössze egy hetet dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-bebe-bevallotta-elete-soran-mindossze-egy-hetet-dolgozott.htmlBebe a tévékamerák előtt árulta el, hogy egész életében csupán egyetlen hetet dolgozott. TV + Sztárok--Yvonne Dederick új vállalkozást indított: társkereső oldalt készíthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-yvonne-dederick-uj-vallalkozast-inditott-tarskereso-oldalt-keszit.htmlYvonne Dederick új dologba vágta a fejszéjét, szeretné megreformálni a társkereső oldalakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.