Fodrásznál járt Szulák Andrea, szinte 20 évet fiatalodott

fashion week frizura haj fodrász Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új hajszínt és frizurát villantott Szulák Andrea. Rajongói szerint akár húsz évet is letagadhatna.

Szulák Andrea megfiatalodott: fodrásznál járt. Haját befestette és a fazonján is változtatott. Új külsejét már meg is mutatta rajongóinak, napszemüvegben szelfizett. Követőit teljesen lenyűgözte a képpel, volt, aki azt írta, hogy nagyon dögös és akár 20 évet is letagadhatna.

Kigyönyörűztek @eszter.trkala #köszönöm#imádom#csudaügyesezalány#jokedvemvan

Szulak Andrea (@szulakandrea) által megosztott bejegyzés,

Meghan Markle exférje, Trevor Engelson eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-meghan-markle-exferje-trevor-engelson-eljegyezte-baratnojet.htmlMeghan Markle exférje a királyi esküvő után két héttel eljegyezte barátnőjét: évek óta egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Bochkor Gábor kiakadt: beszólt neki egy hallgatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-bochkor-gabornak-kiakadt-beszolt-neki-egy-hallgato.htmlEgy hallgató beszólt Bochkor Gábornak a Music FM reggeli műsorában, mondván, jól hallható, hogy a műsorvezető néha csámcsogva eszik adás közben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszakapta Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-visszakapta-facebook-oldalat.htmlHosszú Katinka eltűnt Facebookról azután, hogy bejelentette, Shane-nel végleg elválnak útjaik. Most azonban visszatárt a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Stephen Belafonte, Mel B exférje attól fél, hogy az énekesnő meg akarja ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180605-stephen-belafonte-mel-b-exferje-attol-fel-hogy-az-enekesno-meg-akarja-olni.htmlAzonnali védelmet kért a bíróságtól Mel B exférje, ugyanis úgy érzi, egykori felesége meg akarja ölni, vagy börtönbe akarja küldeni. TV + Sztárok--Ezeket kérte lakosztályába Priscilla Presley http://www.life.hu/sztarok/20180605-ezeket-kerte-lakosztalyaba-oltozojebe-priscilla-presley.htmlA mai napon érkezik Budapestre Priscilla Presley, aki különleges kéréssel fordult budapesti vendéglátói felé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.