Véletlenül a hófehér ruhájára öntötte a vörösbort egy nő, majd különös dolgot tett

trükk vörösbor ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet népe nem győz csodálkozni egy brit lány leleményességén, aki hófehér ruhájára öntötte a bort.

A 19 esztendős Elena a barátnőivel bulizott, amikor váratlan dolog történt: véletlenül a hófehér ruhájára öntötte a vörösbort. Sírás helyett azonban gondolt egyet, a barátnővel és a borral együtt bevonult a mosdóba.

Itt levette a ruháját, és átitatta a borral, hogy az egész rózsaszín árnyalatú legyen. Végül a kézszárítóval megszárították a ruhát, visszavette azt, és folytatódhatott a buli.

Az előtte-utána készült képek felkerültek a világhálóra, és az internet népe most nem győz csodálkozni a leleményességén – számolt be róla a Fox News.

A szépség sokszínűségét mutatja be egy amerikai kampány: galériahttp://www.life.hu/trend/20190724-a-szepseg-sokszinuseget-mutatja-be-egy-amerikai-kampany.htmlEgy olyan kampány indult nemrég a tengerentúlon, amely azt hivatott bemutatni, a szépség mennyire sokszínű. TrendOrigoA kor csak egy szám – Sármos férfimodellek 50 feletthttp://www.life.hu/trend/20190711-sarmos-es-vagany-ferfimodellek-50-ev-felett.htmlA legtöbb férfinak kifejezetten jót tesz a kor. A korral jön az érettség, a sárm, és sok esetben a stílus is. Ezek a férfimodellek is ezt bizonyítják! TrendOrigoEgészséges és ragyogó hajat szeretnél? Ezeket a hibákat feltétlenül kerüld el!http://www.life.hu/trend/20190709-egeszseges-ragyogo-haj-titkai-hajapolasi-hibak-amiket-ne-kovess-el.htmlAz arcápolás és a testápolás a legtöbb nő számára része a napi és a heti rutinnak. A hajunk azonban még mindig kevesebb figyelmet kap, mint amennyi járna neki, pedig akár rövid, akár hosszú frizurád van, a haj mindenképpen a nőiesség egyik fontos szimbóluma. A haj egészsége kapcsán nemcsak az ápolásra kell odafigyelni, de arra is, hogy alapvető hibákat ne kövessünk el. Hogy melyek ezek? Most eláruljuk! TrendOrigoGyönyörű menyasszony lesz majd Dukai Reginahttp://www.life.hu/trend/20190720-gyonyoru-menyasszony-lesz-majd-dukai-regina-modell.htmlEgy napraforgóföld közepén, menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Reginát. Bár a modell még nem készül kimondani az igent, jól látszik, gyönyörű ara lesz majd. TrendOrigoSzigszalaggal díszített testükkel vonultak a modellek a kifutón Miamiban (18+)http://www.life.hu/trend/20190717-szigszalaggal-diszitett-testukkel-vonultak-a-modellek-a-kifuton-miamiban.htmlSzigszalagshow-t rendeztek a minap Miamiban: csaknem teljesen pucér modellek vonultak végig a kifutón. Trend--Meghan Markle és Katalin hercegné együtt jelentek meg Wimbledonbanhttp://www.life.hu/trend/20190713-meghan-markle-es-katalin-hercegne-egyutt-jelentek-meg-wimbledonban.htmlÚgy tűnik, a rossz viszonynak nyoma sincsen. Meghan Markle és Katalin hercegné barátnőkként nevetgéltek Wimbledonban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.