Daniella futócipőt húzott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniella - talán nem haragszik meg, ha leírjuk - szó szerint nehezebb esetnek ígérkezett már a kezdet kezdetén is, mint Kinga, akinek azért mégiscsak volt bizonyos sportolói múltja. De hiszen nyíltan vállalta is, hogy azért jelentkezett pályázatunkra, hogy segítségünkkel ledobjon pár kilót és jobban érezhesse magát a bőrében a nyár végi álomesküvőjén.

Tekintettel a jelentős, nagyjából 20 kilónyi feleslegre, az első hetekben igyekeztünk kímélő, az intenzitást csak nagyon óvatosan növelő és leginkább aerob típusú mozgásformákat ajánlani a számára, nehogy túlterheljük az ízületeit, illetve a keringését.

A spinning és az alakformáló torna edzéseken is látszott már azonban, hogy Daniella elszántsága, mozgáskészsége várakozásunkat felülmúlja és a legutóbbi nordic walking edzésen az is kiderült, hogy a hosszabb távú terheléseket is bírja. Ezek után kíváncsian vártuk, hogy mozog majd az első közös futóedzésünkön.

Tanuld meg Te is, hogyan fuss helyesen - tippek a profiktól

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Itt is kellemes meglepetést okozott az ifjú menyasszony hozzáállása, mert bár alkatából is adódó tartás hibákkal, javítható lábtartással rendelkezik, az előírt kilométereket gond nélkül teljesítette. A magyarázat - az eltökéltségen túl - talán abban rejlik, hogy mint kiderült - Daniella korábban imádott túrázni és számtalan hosszú kiránduláson alapozhatta meg állóképességét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.