szántó daniella fogyás kihívás új élet projekt menyasszony vőlegény futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi álomesküvőjére készülő Daniella már 14 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban a Daniellát a fogyásban segítő Vitalteam edzőinek segítségével. Az elmúlt héten Daniella munkahelyén kollégái úgy nyilatkoztak, hogy komoly változásokat tapasztalnak az ifjú menyasszony munkabírása és hangulatának javulása terén is. A látványos eredmény - no meg egyre javuló erőállapota - a lány párját, Bencét is kíváncsivá tette: vajon bírja-e már vele az iramot futás közben is?

Az erőpróbára a Margit-sziget romantikus környezetében, ragyogó napsütésben, a hűs fák árnyékában került sor. A Kropkó Péter által vezetett szakszerű bemelegítés után a Vitalteam másik szakértője, Gajdos Tamás is csatlakozott a csapathoz, amely az 5 és fél kilométeres szigetkör megtételére indult. Daniella meglepő magabiztossággal teljesítette a táv első felét, így párjának, Bencének igencsak rá kellett kapcsolnia, hogy a végén némi előnnyel érhessen célba.

Most, hogy itt a jó idő, érdemes párban vagy akár többen is együtt mozogni, így észrevétlenül, könnyedén égethetünk el egy csomó kalóriát!

A játékos próbatétel után a szerelmesek természetesen boldogan omlottak egymás karjaiba, hogy így is gratuláljanak a másik teljesítményéhez. Később Bence elárulta, őt is meglepte párja remek kondíciója, mert korábban is mozgott ugyan, de a futás nem volt az erőssége. Daniella aztán az újságírók érdeklődésére elmondta, hogy bár ettől az esettől eltekintve továbbra sem a kocogás lesz a kedvenc sportja, azért nagyon hálás a Vitalteam szakértőinek, hogy sok más sportág kipróbálása mellett erre a kitűnő zsírégető mozgásformára is rá tudták venni.

A nők 32, a férfiak 31 évesen fogynak a legkönnyebben http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140530-a-nok-32-a-ferfiak-31-evesen-fogynak-a-legkonnyebben.htmlA nők számára a 32 éves kor a legideálisabb, ha fogyókúrázni szeretnének, míg a férfiak a jelek szerint 31 évesen adják le a fölösleges kilóikat a legkönnyebben.Daniella--Danielláról csak úgy olvadnak a kilók!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140529-szanto-daniellarol-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyarol-csak-ugy-olvadnak-a-kilok.htmlDaniella már csak 77,6 kg, ami azt jelenti, hogy a Kezdj új életet a Life.hu-val program kezdete óta már 14 kilót fogyott összesen! A Daniellát célja elérésében támogató szakmai csapat nagyon elégedett ezzel az ütemmel, ugyanis az egészséges fogyás nem történhet hirtelen, csakis módszeres életmódváltás és türelmes, kitartó munka eredményeként. Ennek a folyamatnak a lelki háttere általában nem egyszerű, hiszen az embert rengeteg külső hatás éri, ami miatt időnként feszültebbek, esetleg kevésbé motiváltak lehetünk, és ez alól Daniella sem kivétel. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huPajzsmirigy-para: avagy ez is lehet a hízás okahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140509-pajzsmirigy-tul-illetve-alulmukodes-jele-lehet-a-hizas-a-fogyas-a-szaraz-haj-a-szaraz-bor-a.htmlTudatosan szinte senki nem figyel arra, hogy megfelelő mennyiségben juttatja-e be a szervezetébe a jódot. Pedig a túlzott vagy éppen fordítva, a túl kevés jódfogyasztás magában hordozza a pajzsmirigy-betegségek kialakulásának kockázatát. Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyánál is pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg az orvosok, de amióta gyógyszeres kezelést kap, minden panasza szűnni látszik. DaniellaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.