szántó daniella fogyás új élet projekt box menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztusi esküvője miatt egyre izgatottabb Daniella újabb érdekes sportágat próbált ki a minap a Colosseum-fitness tornatermében.

Amint azt a helyi oktatótól megtudhatta, nem csak a harci-, önvédelmi készségek fokozása céljából, hanem feszültség levezetésként is remek sport a fitbox. Ráadásul rengeteg kalóriát használhatunk el űzése közben, így kiváló zsírégető is. Daniella köztudottan a tervezett 25 kilogramm leadásán fáradozik, így neki különösen kedvező ennek a mozgássornak a gyakorlása. Daniellának egyébként új lendületet adott az is, hogy az esküvője mellett most már a bikini szezon miatt is hoznia kell az eredményeket. Eddig már 15 kilót faragott le eredeti súlyából, de messze nem elégedett még az eredménnyel, ezért is választotta ezt a számára újszerű mozgásformát. A fitbox ráadásul remekül edzi a szívet és a keringést is, tehát kardio edzésként is használható. A nyári fogyókúra előtt van néhány szempont, amit fontos átgondolnunk, hogy elkerüljük a tipikus és időnként veszélyes hibákat.

A Vitalteam két mozgáskoordinátora Gajdos Tamás és Kropkó Péter szerint is jó választás volt ez az imitált küzdősport, melyben Daniella remekül helyt állt. Zokszó nélkül és szinte végig mosolyogva ugrálta át az egyórás edzés minden percét. Ütései, rúgásai is elfogadhatóak voltak - nő létére - tudtuk meg edzőnőjétől.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Daniella leendő férje, Bence nem volt ugyan jelen az edzésen, de mint az ifjú menyasszonytól megtudtuk, egyre többet edzenek, kirándulnak együtt - főleg mióta Daniella sikeresen fejezte be ez évi vizsgáit. Ami az edzésen nyújtottakat illeti, az egyre karcsúbb lány remekül helyt állt és Bencének bizony fel kell kötnie a fehérneműt, ha a továbbiakban is tartani akarja vele a lépést.

5 diétás édesség, ami nem hízlalhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140617-5-dietas-reform-edesseg-ami-nem-hizlal.htmlAz édességet mindenki szereti - de mivel eléggé hízlalnak, sajnos sokszor le kell mondanunk róluk. Szerencsére azonban van néhány reform sütemény, amik nagyon finomak és emellett pedig kalóriaszegények is. Íme, az öt kedvencünk - a dietetikus ajánlásával. Daniella--Ezt tedd, ha elcsábulsz a diétád ideje alatthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140617-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-elarulja-mit-tegyel-ha-elcsabulsz-a.htmlSzántó Daniellához, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyához rengeteg kérdés érkezik Facebook-oldalán keresztül. Ezúttal egy 17 éves lány azt kérdezte tőle, hogy mit tesz akkor, ha elgyengül és megszegi a szigorú előírásokat, ami a diétát és a rendszeres testmozgást illeti.DaniellaOrigoKitartás - Így csinálja egy igazi profihttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140613-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyanak-hetvegi-osszefoglaloja.htmlSzántó Daniella ezen a héten kitartásáról tett tanúbizonyságot, ami meg is hozta a gyümölcsét.Daniella--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.