Telekom Vivicittá Margit-sziget mellrák új élet projekt albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán a férfi! Nem mindennapi módon biztatja feleségét futásra Tamás. A Kezdj új életet a Life.hu-val Kingája elhatározta, hogy daganatos betegségéből gyógyulva teljesíti a Vivicitta egyik távját. Igen ám, de időközben elfáradt. A férje, Tamás most újra bizonyítja, hogy igazi társa, a nehéz helyzetekben sem veszíti el humorát: titokban kilométereket gyűjt Kingának, hogy rávegye az eredetileg 6 km-re tervezett verseny hosszabb, 10 km-es távjára. Drukkolunk! Hajrá Kinga! Ne add fel! Találkozunk a Vivicittán!

A Vitalteam megmutatja, hogyan fejlődhetsz lépésről lépésre: Sok kicsi sokra megy – kis lépésekkel is egyre fittebb lehetsz!

Kovács "Kokó" István megható szavai Kingánakhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140318-koko-uzent-kinganak-biztatja-hogy-ne-adja-fel-a-versenyt.htmlAlbert Kinga, a mellrákból felgyógyuló, Vivicittára készülő lány elfáradt a kemény edzésektől és meg is orrolt edzőire, amikor azok bejelentették ország-világ előtt, hogy Kinga az áprilisi futóverseny 10 km-es távját készül lefutni. A nagy nyomás hatására Kinga visszavonulót fújt. Barátai és ismert emberek is biztatják, hogy ne adja fel a küzdelmet. Ezúttal a híres boxbajnok és az OzoneNetwork műsorvezetője, Kovács "Kokó" István próbált a lelkére hatni.KingaFotó: Tuba Zoltán - OrigoKinga mélypontra jutotthttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140314-kinga-melypontra-jutott-eltunt-nem-valaszol-a-hivasokra-elfaradt-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlAlbert Kinga, aki a mellrákból való felépülés után azt a célt tűzte ki maga elé, hogy sikerrel teljesíti az áprilisi városvédő futás, azaz a Telekom Vivicittá egyik távját, igencsak elfáradt és mélypontra jutott. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Mokka stábja is üzent Kingánakhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140314-szily-nora-es-kropko-peter-kinga-eltuneserol-meselnek-a-mokkaban.htmlSzily Nóra coach és Kropkó Péter mozgáskoordinátor, a Life.hu sztárszerzői a TV2 Mokkában meséltek Kinga eltűnéséről. Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.