Ilyen fotó talán még sosem készült Suri Cruise-ról - Végre mosolyogni is látjuk

mosoly válás állatkert Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suri Cruise a napokban olyat tett, amilyet szökőévente egyszer láthatunk tőle: mosolygott.

Suri a világ egyik legtöbbet fotózott celebgyereke - szinte minden nap készülnek róla paparazzófotók. A hatéves kislány azonban körülbelül annyit mosolyog, mint Victoria Beckham. Épp ezért is különösen érdekes a kislányról készült legújabb kép, amiről kiderül: Suri Cruise mégiscsak képes a felhőtlen jókedvre, és nemcsak olyan durcás képekre, mint amilyeneket eddig láttunk.

Northfoto
Northfoto

Szülei válása után most a korábbinál több figyelem szegeződik a sztárcsemetére, a bulvársajtó a kislány nyomában jár mindenhol. Katie és édesanyja, Kathleen a napokban elvitték a kislányt a New York-i Central Park állatkertbe, ahol Suri láthatóan pompásan érezte magát. A gyermek imádta az állatokat, áhítattal nézte a pingvineket, sokszor pedig nagyokat nevetett az állatok csetlés-botlásain.

A válásukról szóló legújabb hírek szerint a házaspár már megegyezett, és Suri az anyjánál marad. Bennfentesek azonban egészen mást állítanak: "Tom mindig győzni akar, és most is ő szeretne felülkerekedni. Rengeteg pénze van, házak, járművek, pénz a bankban - közel 250 millió dollárra rúg a vagyona. Ebből pedig hajlandó az utolsó centet is arra költeni, hogy nála maradjon Suri" - vallotta Tom egy ismerőse a Star magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.