Megszületett Lily Allen második babája

baba szülés énekesnő Lily Allen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünnepel a Cooper család, mert megszületett második kislányuk, Marnie Rose.

Lily Allen énekesnő és férje, Sam Cooper most született kislányának nevét egy Alfred Hitchcock film ihlette, valamint a Rose az édesanyja középső neve. Lily egy közösségi oldalon osztotta meg a hírt rajongóival, ami nála meglepő lépés, hiszen se első gyermeke születését, se a terhességét nem verte nagydobra ezen a fórumon.

AFP
AFP

A hírek szerint a kis Marnie kedden látta meg a napvilágot, így egy napon született olyan legendás zenészekkel, mint David Bowie és Elvis Presley. Elég jó csillagállás ez egy zenészcsaládba született babának!

Pár nappal a szülés előtt megmutatta hatalmas pocakját a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130109-joanna-page-sorozatsztar-szules-elott-par-nappal-megmutatta-hatalmas-hasat.htmlVilmosék új háza Camilla volt szerelmi fészkehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130108-vilmost-herceg-tronorokos-es-katalin-hercegno-uj-otthona-camilla-es.htmlSzendvicsgyereknek lenni a legrosszabbhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-elhanyagolt-szendvicsgyerekek-ilyen-tunettekel-jar-a-kozepso-gyerek-szindroma.htmlGyönyörű nővé cseperedett a rocklegenda lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130107-bruce-springsteen-lanya-jessica-gyonyoru-nove-cseperedett.htmlBabonák a gyerekszobábanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130108-babonak-a-gyerekszobaban-nepi-hiedelmek-terhes-kismamaknal-es-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.