terhesség Balogh Edina család Barátok közt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője első gyermekét várja férjével, Som Krisztiánnal. Balogh Edina most a hetedik hónapban van és kisfiút vár.

A Barátok közt Nádor Kingájának az élete nem egyszerű, szerencsére az őt alakító Balogh Edinánál minden rendben van. Edina 2012 májusának végén ment férjhez a sorozat zeneszerzőjéhez, Som Krisztiánhoz. Néhány hónappal később bejelentették, hogy a szép sorozatszínésznő kisbabát vár.

rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor
rtlklub.sajtoklub.tv/Klinszky Gábor

A tévében jelenleg futó részeket néhány hónapja forgatták, de már azokon is látszik, hogy egyre kerekebb a pocakja. A színésznő jelenleg a hetedik hónap végén van. A Fókusznak elmesélte, nagyon aktív a kicsi: este tizenegy körül kezd mozgolódni és van, hogy hajnal négyig nem hagyja abba. Edina egyébként továbbra is rendszeresen mozog, jelenleg kismamajógázik.
A pár az első ultrahangok egyikén tudta meg, hogy kisfiú érkezik a családba, aminek először az apuka örült jobban, hiszen ő eleve fiút szeretett volna. A kisfiú a Noel nevet kapja majd, és már az is biztos, hogy idővel lesz kistestvére is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.