Robbie Williams Születés kislány vágy sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekes most már elárulta, hogy csalódott, amikor megtudta, lánya lesz, ám amióta kislánya, Theodora Rose megszületett, az történt vele, mint minden lányos apukával: beleszeretett. Ezek után már csak és kizárólag kislányokat szeretne.

Robbie Williams bevallotta, hogy összeszorult a gyomra, mikor megtudta, hogy nem kisfia lesz: "Mindenki azt kérdezgette, mit szeretnék, mire én a szokásos választ adtam: mindegy, csak egészséges legyen." De valójában, legbelül fiúra vágyott, akiből fociőrültet faraghat - írta meg a Bors. Theodora Rose születése utána azonban elcsavarta apja fejét, Robbie most már csakis lányt szeretne, a Daily Mailnek azt nyilatkozta, további négy gyermeket szeretne.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

De nem csak emiatt volt igazi trauma a kicsi születése. Mint korábban megírtuk, a köldökzsinór Theodora Rose nyakára tekeredett születésekor, de a 38 éves sztár azonnal cselekedett: kislánya nyakáról ő vágta le a rátekeredett köldökzsinórt.

Hollywood legtrendibb sztárgyermekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20121106-hollywood-legtrendibb-celebgyerekei-suri-cruise-zahara-joliepitt-romeo-beckham-harper.html"Nem akarok kövér anyuka lenni!" - 70 kilót fogyott Lucyhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121106-kozel-70-kilot-fogyott-kislanya-iskolakezdesere-egy-brit-no.htmlSzerelmes lettem a testvérembe!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121106-verfertozes-es-szerelem-kulonos-vonzodas-a-rokonok-kozott-emiatt.htmlMi vár Szita Bence gyilkosaira?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121105-a-halalbuntetes-rosszabb-vagy-a-borton-mi-var-a-11.htmlÍgy nevelj olimpikont!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121105-igy-nevelj-olimpikont-a-sportantropometriai-vizsgalat-segit.htmlKészíts színes őszi tálat levelekből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121105-oszi-dekoracio-tal-levelekbol-decoupage-technikaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.