Duplázd meg a nappalit egyetlen eszközzel! - A legszebb tükrök körképe

garzon nappali tükör körkép lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis alapterületű, esetleg kevésbé világos nappaliból egyszerűen varázsolhatsz tágas, elegáns helyiséget egy jól kiválasztott tükörrel.

Tipp! Nézd meg a Sziget fesztivál legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Thinkstock
Thinkstock

Kísérletezz a stílusokkal!

A tükör talán az egyik legkönnyebben kiválasztható lakberendezési eszköz, hiszen a sokféle kialakíthatóság miatt igazán csak a fantáziád szab határt annak, milyen formában, hol és milyen stílusút helyezel a helyiség falára. Sőt, ha van otthon olyan képkereted, melyhez ragaszkodsz, de nem tudsz vele mit kezdeni, egy tükör belevágatásával hamar a lakásod éke lehet.

A szívedre vagy az eszedre hallgatsz?




Tipp! Forró hangulat és flörtölő párok képgalériánkban! Katt ide!


Klasszikustól a trendiig

Sicret LusT018-asBossa Nova




Inkább a rusztikusabb stílusú nappalikba illik a Porto Rico klasszikus kerettel rendelkező darab, ami annak ellenére, hogy csak részben tömör fa, olyan hatást kelt, mintha egy igazán súlyos tárggyal lenne dolgunk. Hasonló, ám mégis egy lágyabb, nőiesebb stílust képvisel a Romantik II Antik Meggy fantázianévvel ellátott darab. Már csak a vöröses árnyalat miatt is sokkal inkább a romantikus lakberendezési stílushoz illik a legjobban.

A romantika és a nőiesség jegyében megfelelő kiegészítő lehet az EKNE ovális tükör vagy az UNG DRILL, ami különleges keretével akár a letisztult vonalak tökéletes párja is lehet. A Mozaik tükör kialakításában egyszerre jelenik meg a romantika és a trend, ennek köszönhető, hogy a minimalista nappalikat legalább annyira feldobja, mint a romantikus stílusú helyiséget.



Ha a különleges tárgyak rajongója vagy, érdemes keret nélküli, szokatlan formájú darabbal próbálkoznod, mint például a HUSNES fantázianévvel illetett lágy vonalvezetésű tükör. Ha azonban a stílusban fajsúlyosabb darabokért rajongasz, az ezüst keretű, antikolt hatású tükör igazi különlegessége lehet a nappalidnak. Ezeknek azonban az a hátránya, hogy egyediségük miatt alaposan meg kell vizsgálni, illik-e a környezetéhez.

Tipp! Tejből fröcskölt ruhák meztelen testeken! Izgalmas fotók képgalériánkban! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.