konyhatündér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonhatatlanul beköszöntött a tél. Zimankóval, zúzmarával és ködös, fázós reggelekkel érkezett. A kéményekből magasba szálló füst esténként belengi az utcákat, ismerjük, a tél illata ez.

A hideg beálltával azonban nem csak a divatos sapkák, sálak és kesztyűk ideje jött el, hanem a sokak által várt síszezon is kezdetét vette, hogy a magas csúcsok és lejtők szerelmesei ismét lécre állhassanak és végigcsúszhassanak a környező vidékek pályáin.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A tökéletes sítudás mellett persze nem feledkezhetünk el arról sem, hogy mennyire fontos a havas csúcsokon a megfelelő aláöltözet és a légáteresztő, egyben vízlepergető anyagú nadrág és kabát. E nélkül jaj annak, aki nekiindul a havasoknak, hiszen egyetlen bukfenc is elég ahhoz, hogy bőrünkig hatoljon a hideg, és átázzanak rajtunk az alsó rétegek. A síruhák, ha odafigyelünk tisztításukra és szárításukra, sokáig ellátják feladatukat, és megvédenek minket a hegyvidéki széltől és a hótól. A legfontosabb ezen darabok számára az impregnálás, ami gondoskodik arról, hogy ellenálljanak a magaslatok időjárási feltételeinek.

A Miele mosógépeivel és szárítógépeivel sokáig megőrizheted síöltözeted eredeti állapotát, hogy hosszú távú befektetés legyen. Hogy hogyan? A készülékek impregnáló programjának segítségével! Az ilyen speciális anyagokat érdemes az erre a célra kifejlesztett, Miele Outdoor speciális mosószerrel mosni, öblítő és minden más hozzáadott szer nélkül. A mosás után az impregnáló program garantálja, hogy a ruhák védőrétege megújuljon, és még sokáig betölthesse szerepét a sípályák lankáin. Az impregnálást még hatékonyabbá teheted, ha a Miele szárítógépben folytatod az ápolását. A készülék impregnáló programja ugyanis befejezi a munkát, a síkabát újra eredeti fényében pompázhat, de ami még ennél is fontosabb, ebben a síszezonban is megvéd minket a hótól és a jeges széltől. Az aláöltözetet sem hanyagolhatjuk el, hiszen nagyon fontos, hogy megmaradjon azok légáteresztő és izzadságelvezető tulajdonsága, melyről a Miele sportmosószere gondoskodik. Hölgyeim, lécre fel, irány a csúcs!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.