konyhatündér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokra jellemző ködös, nyirkos időjárás bizony nincs jó hatással a hangulatunkra. Reggelente nehezebben mászunk ki a meleg, pihe-puha paplan alól, visszahúz, fogva tart az ágyunk, s a munka is döcögősebben halad, áhítozunk a napfény után.

Mivel már javában tart a fűtésszezon, otthonodban is gyakran érezheted a párával telt levegőt és klímát, ami pedig jelentősen megnehezíti a mosott ruhák száradását. Az erkélyajtók a nedves ruhák előtt bezárulnak, így egy-egy nagymosás után a lakás minden pontján a ruháink lógnak, ami - lássuk be - nem teszi túl elegánssá az ízlésesen berendezett otthonunkat. Ráadásul, ha a hagyományos módszereket választjuk erre a célra, akkor szobánk levegője még párásabb és nyirkosabb lesz.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Miele szárítógépeivel minden sokkal egyszerűbbé válik. Többé nem kell azon gondolkoznod, hová terítsd a frissen mosott ruhadarabokat, nem kell befognod a radiátorokat, és a roskadozó, hatalmas helyet elfoglaló szárító sem lesz többé útban. Csak beteszed a ruhákat a textilkímélő dobbal rendelkező szárítógépbe, s hamarosan melegen és pihe-puhán veheted ki azokat.

A Miele szárítógépek egyik sajátossága a TwinPower rendszer, mely két, a szárítódobot, illetve a légbefúvókat külön meghajtó motorral gondoskodik arról, hogy a ruhaforgatás kétirányú legyen. A PerfectDry rendszer pedig folyamatosan méri a ruhában maradó nedvességet, ezzel megakadályozza, hogy a ruhák túlzottan szárazon vagy épen nedvesen kerüljenek ki a szárítógépből. Az eredmény? Kíméletes és egyenletes szárítás kevés gyűrődéssel. Csak kiveszed, összehajtod, és mehet is illatosan a szekrényedbe! A Miele Különleges Ajánlatai között tökéletes karácsonyi ajándékokra bukkanhatsz, melyekkel mosolyt csalhatsz családod, szeretteid arcára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.